Το πλάνο για τις Β' ομάδες και οι αντιδράσεις της Super League 2

Το πλάνο για τις Β' ομάδες και οι αντιδράσεις της Super League 2

bet365

Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που έχουν δηλώσει έτοιμες για Β' ομάδες στη Super League 2 και ο Ατρόμητος για πιο χαμηλή κατηγορία. Αντιδρά η Super League 2.
Μία κουβέντα που ουσιαστικά έχει αρχίσει μία δεκαετία πίσω και γινόταν όταν ακόμα ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν στην Εθνική είχε να κάνει με τη δημιουργία Β' ομάδων ή Reserve Teams (K-23). Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε η συζήτηση έχει να κάνει κυρίως με τις Β' ομάδες όπου οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δήλωσαν διαθεσιμότητα και ότι μπορούν ακόμα και φέτος να έχουν ομάδες.
Το πλάνο είναι αυτές οι ομάδες να μπουν στη Super League 2, να μπορούν να μετέχουν σε όλα τα ματς αλλά να μην έχουν δικαίωμα ανόδου. Επίσης στο πλάνο είναι για ένα διάστημα τριών ετών να μην υποβιβάζονται.
Σε σχέση με το ρόστερ θα απαρτίζεται από πέντε παίκτες 22-23 ετών, με δέκα παίκτες που να έχουν υποχρεωτικά παρουσία τριών ετών σε υποδομές / Ακαδημίας οποιασδήποτε ομάδας αλλά και τον επιτρεπόμενο αριθμό ξένων της κατηγορίας. Ο Ατρόμητος από τη μεριά του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για ομάδα Β' αλλά για πιο χαμηλή κατηγορία.
Η ΕΠΟ συναινεί σε ένα τέτοιο πρότζεκτ αλλά η Super League 2 αντιδρά στο ενδεχόμενο της παρουσίας των ομάδων Β' των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Η αντίδρασή της θεωρείται πως θα καμφθεί με έξτρα οικονομικά κίνητρα. Πάντως στο περιθώριο παρουσίασης του νέου πρότζεκτ των Ακαδημιών οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δήλωσαν πανέτοιμοι για ομάδα Β' και ότι είναι μία εξέλιξη που θα βοηθήσει πολύ. Μάλιστα ότι η Β' ομάδα θα παίζει στον Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

SUPERLEAGUE NEWS FEED