Το πλάνο για τις Β' ομάδες και η διαθεσιμότητα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Το πλάνο για τις Β' ομάδες και η διαθεσιμότητα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

bet365

Η κουβέντα για τις Β' ομάδες είναι για τα καλά στα... σκαριά και Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ήδη δηλώσει έτοιμοι να παρουσιάσουν συλλόγους ακόμα και τη νέα χρονιά.
Συζητιέται περισσότερο από ποτέ και πιο έντονα ένα πρόζεκτ το οποίο είχε στα σκαριά ο Ολυμπιακός χρόνια πριν και είχε ρίξει στο τραπέζι. Να δημιουργηθούν Β' ομάδες των ΠΑΕ έτσι ώστε ορισμένοι ή αρκετοί παίκτες να βρίσκουν χρόνο και χώρο από εκεί που δεν θα έπαιζαν καν στις πρώτες ομάδες. Και με αυτόν τον τρόπο να βοηθηθούν και ο αντίστοιχες πρώτες ομάδες. Κυρίως βέβαια δεν θα έχουμε να κάνουμε με παίκτες των υποδομών ή των ομάδων Νέων.
Η συζήτηση αυτή στρέφεται γύρω από τη Super League 2 και το ενδεχόμενο να ενταχθούν από τη νέα χρονιά λίγες ομάδες εκεί ή εάν ο αριθμός είναι μεγαλύτερος να πάνε και ομάδες στη Football League. Ωστόσο ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση θα πρέπει να συμφωνήσει και η Super League 2 σε αυτό και φυσικά να γίνει σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Άρα πέραν απ' ότι συζητήθηκε στη Super League 1 χρειάζεται και συνάντηση με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και με τη Super League 2. Σε αυτή τη φάση οι ομάδες που δήλωσαν διαθέσιμες και έτοιμες για ομάδα Β' είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ ίσως κάνουν το ίδιο και οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Μιλάμε για ένα πλάνο που εάν δεν... περπατήσει για την ερχόμενη σεζόν θα μπορέσει να υλοποιηθεί την αμέσως επόμενη περίοδο. Προφανώς και υπάρχουν και σύλλογοι στη Super League 1 που δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Να φτιάξουν Β' ομάδες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED