Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, όπως σας είχε προϊδεάσει το gazzetta.gr από το μεσημέρι της Κυριακής!

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Όπως είχατε διαβάσει από το μεσημέρι της Κυριακής στο gazzetta.gr οι δύο πλευρές ήρθαν πολύ κοντά στις συζητήσεις επί αθηναϊκού εδάφους και το βράδυ έδωσαν τα χέρια! Ο 59χρονος Σέρβος προπονητής αναμένεται να υπογράψει την Δευτέρα και να ανακοινωθεί.

Εδώ και καιρό ήταν η πρώτη λύση στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ανέλαβε προσωπικό το θέμα και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, της Αλ Νασρ και του Ηρακλή. Μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς ήταν ο εκλεκτός του συλλόγου πριν αναλάβει την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι αλλά στην επαφή του Οκτωβρίου ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει μεσούσης της περιοόδου.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως ο έμπειρος κόουτς έχει απόλυτη γνώση του έμψυχου δυναμικού, καθώς παρακολουθούσε τα παιχνίδια της ομάδας από την περίοδο της πρώτης επαφής!

ΠΙθανότατα θα υπογράψει για δύο χρόνια και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει σίγουρα στο πλευρό του, τον μόνιμο συνεργάτη του, Πρέντραγκ Έρακ. Στα Εμιράτα είχε ως γυμναστή τον Γιώργο Παρασκευά και μένει να δούμε αν θα τον ακολουθήσει και εκείνος στην Ελλάδα, όπως είναι το φυσιολογικό σε αυτές τις περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Ο στρατηγός του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός: Συνεχείς επαφές και πλησιάζει ο Γιοβάνοβιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα