Αστέρας Τρίπολης: Τί ψάχνει σ΄ αυτό το μεταγραφικό παζάρι!

Αστέρας Τρίπολης: Τί ψάχνει σ΄ αυτό το μεταγραφικό παζάρι!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ξέρει τί χρειάζεται για να ενισχύσει τοι ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι Αρκάδες, ξεκίνησαν να χτίζουν την ομάδα τους από το «Α». Δηλαδή από τον προπονητή, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Μίλαν Ράσταβατς γι' άλλα δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα προχώρησαν στις συζητήσεις με τους παίκτες που ήθελαν να κρατήσουν. Μουνάφο, Βαλιέντε, Σίτο και Καπίγια έβαλαν την υπογραφή τους στη νέα πρόταση που τους έγινε για επέκταση ή ανανέωση της συνεργασίας. Οι Πασαλίδης (πήγε στον ΟΦΗ), Ριέρα, Μπέλοκ και Μπόρχα Φερνάντεθ έχουν ήδη χαιρετήσει, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους Ντάνι Σουάρεθ και Λουίς Φερνάντεθ. Σαφώς, η ομάδα θα ήθελε να μείνουν, αλλά για να τους ικανοποίηση θα έπρεπε να χαλάσουν οι ισορροπίες που υπάρχουν στο μπάτζετ. Κι αυτό ο Αστέρας δεν το κάνει για κανέναν.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας θα πάνε για 6-7 μεταγραφές - εφόσον φυσικά δεν προκύψουν άλλες αποχωρήσεις. Για παράδειγμα, ο Γιάννης Κώτσιρας είναι ένας παίκτης ο οποίος ήρθε κοντά στην ΑΕΚ το Γενάρη και δεν αποκλείεται να έχει πρόταση για μεταγραφή και το καλοκαίρι.

Στους στόχους της ομάδας, λοιπόν, είναι η απόκτηση δύο επιθετικών για να πλαισιωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ο Μπαράλες. Ο 34χρονος, που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με 11 γκολ και 3 ασίστ θα βαδίσει στα 35 του χρόνια, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να ετοιμάσουν και την επόμενη μέρα στην επίθεσή τους δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει τον επόμενο Ιούνιο. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός στόπερ και δύο κεντρικών χαφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα