Aστέρας Τρίπολης: Τέλη Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία

Aστέρας Τρίπολης: Τέλη Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 30 Ιουνίου, ενώ η ομάδα έχει ήδη προβλέψει από τα μέσα του μήνα να ξεκινήσουν τα τεστ κατά του κορονοϊού οι παίκτες.

Στις 30 Ιουνίου θα επιστρέψουν στο Κολοκοτρώνης οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, ώστε να μπει η ομάδα σε ρυθμούς για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, έχουν προγραμματίσει rapid test για όλους στις 15 και στις 22 Ιουνίου. Στις 28 Ιουνίου άπαντες θα κάνουν μοριακό τεστ και στις 30 Ιουνίου το Κολοκοτρώνης θα γεμίσει και πάλι.

Την πρώτη μέρα θα γίνουν νέα τεστ κατά του κορονοϊού και αιματολογικές εξετάσεις. 1-2 Ιουλίου θα γίνουν εργομετρικά, στις 3 του μήνα θα υπάρξουν νέα τεστ και 4-5 Ιουνίου θα συνεχιστούν τα εργομετρικά. Ετσι, από 6 Ιουλίου θα μπουν άπαντες στα... βαθιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα