Αστέρας Τρίπολης: Φάκελος «στόπερ», τα δεδομένα με Σουάρεθ - Χριστόπουλο

Αστέρας Τρίπολης: Φάκελος «στόπερ», τα δεδομένα με Σουάρεθ - Χριστόπουλο

bet365

Ο Ντάνι Σουάρεθ, αναμένεται να χαιρετήσει το Κολοκοτρώνης, ο Χριστόπουλος που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 κι ο Αντζουλάς... περιμένει στο ακουστικό του την Κοσέντζα. Βάσει των δεδομένων η ενίσχυση στα μετόπισθεν είναι επιβεβλημένη στον Αστέρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Τρίπολης έχει ανακοινώσει ότι προπονητής θα συνεχίσει να είναι ο Μίλαν Ράσταβατς.

Από εκεί και πέρα προχώρησε στην ανανέωση παικτών που θέλουν οι άνθρωποι της διοίκησης (και το προπονητικό τιμ) να μείνουν. Αναφερόμαστε στους Μουνάφο, Βαλιέντε εκ των οποίων τα συμβόλαια έληγαν. Από εκεί και πέρα έγινε επέκταση συνεργασίας με τον Σίτο αλλά και με τον Καπίγια, ο οποίος είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν λόγω της επέμβασης στο χιαστό. Οι Μπάκος και Καϋμενάκης όμως με μια γενναιόδωρη κίνηση του πρόσφεραν συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Από εκεί και πέρα πρόταση για νέο συμβόλαιο έχει γίνει και στον Ντάνι Σουάρεθ. Οι κιτρινομπλέ σαφώς του έχουν προσφέρει ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά ο Ισπανός - που δεν έχει απαντήσει ακόμη - αναμένεται να δώσει αρνητική απάντηση και να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Κολοκοτρώνης, ύστερα από δύο χρόνια. Στον Αστέρα υπάρχει συγκεκριμένα φιλοσοφία ως προς τα συμβόλαια και ουδείς θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες στο μπάτζετ αλλά και στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά στον Γιάννη Χριστόπουλο, το ενδιαφέρον της Μπέρσχοτ είναι δεδομένο. Ο 21χρονος όμως έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα μέχρι τον Ιούνιο του 2022, οπότε οι Βέλγοι θα πρέπει να ικανοποιήσουν τους Αρκάδες αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Αν όχι, ο Χριστόπουλος θα είναι στην 3άδα των στόπερ που θα υπολογίζει ο Ράσταβατς για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στον Αστέρα ανήκει προς το παρόν κι ο Γιώργος Αντζουλάς, ο οποίος αγωνίζεται από το Γενάρη δανεικός στην Κοσέντζα. Οι Ιταλοί έχουν δείξει πρόθυμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του, που είναι πάνω-κάτω στις 500.000 ευρώ, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Ιουνίου.

Ετσι, ο Αστέρας αυτήν τη στιγμή έχει βασικό στόπερ τον Καστάνιο, μαζί του είναι ο Χριστόπουλος και αναμένεται να δούμε ποιος θα έρθει να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα