Αστέρας Τρίπολης: Το δείπνο, οι αποχωρήσεις κι οι ανανεώσεις!

Αστέρας Τρίπολης: Το δείπνο, οι αποχωρήσεις κι οι ανανεώσεις!

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης υπήρξε οικογενειακό δείπνο στο οποίο υπήρξαν... σημάδια αποχώρησης από κάποιους παίκτες. Σε καλό δρόμο η παραμονή των Μουνάφο-Βαλιέντε, αναμονή για Σουάρεθ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκληρώνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν την ερχόμενη Κυριακή με το ματς της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες, παράλληλα, εδώ και καιρό «τρέχουν» το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και όπως φαίνεται το τοπίο αρχίζει να ξεδιαλύνει.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/5), υπήρξε οικογενειακό δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά απ' αυτό οι Ριέρα και Μπόρχα Φερνάντεθ βρέθηκαν στην Αθήνα, σε μαγαζί της Παραλιακής απ' όπου και ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι». Μήνυμα, παραμονές του ματς της Τούμπας, που κάνει σαφές ότι δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους κιτρινομπλέ και θα ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο Ισπανός χαφ μάλιστα έχει κάνει συζητήσεις με τον ΟΦΗ (όπως κι ο Πασαλίδης) και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει το εν λόγω deal.

Από εκεί και πέρα, δύο σημαντικά θέματα που... έκαιγαν τους διοικούντες την ομάδα είναι αυτά των Μουνάφο-Βαλιέντε, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να είναι κάτοικοι Τρίπολης. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αλλά κι οι δύο υποθέσεις είναι σε καλό δρόμο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Όσον αφορά στο θέμα της παραμονής του Ντάνι Σουάρεθ, ο Ισπανός στόπερ αρχές τις άλλες εβδομάδας θα απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει για να συνεχίσει στην ομάδα.

Στην περίπτωση που επιτευχθεί η παραμονή του «Μούνα» θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της διοίκησης, καθώς θα διατηρήσει στο ρόστερ της τον εκ των αρχηγών της ομάδας και το πολύτιμο κομπιουτεράκι στον άξονα. Παράλληλα, δεν θα «σπάσει» το δίδυμο με Ιγκλέσιας, το οποίο θα συνεχίσει έχει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Να τονίσουμε πως οι Λουίς Φερνάντεθ - Μπέλοκ, επίσης θα... χαιρετήσουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα