ΑΕΚ: Εκτελεστικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου

ΑΕΚ: Εκτελεστικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εκτελεστικός διευθυντής ο Γιάννης Παπαδημητρίου

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αποτελεί τον νέο εκτελεστικό διευθυντή, ο οποίος θα έχει την υψηλή επιστασία της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου συνεργάζεται με την ΑΕΚ από την 1η Μαρτίου και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Τρίτης (18/5), από εδώ και πέρα θα αποτελεί τον νέο εκτελεστικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του Εκτελεστικού Διευθυντή από τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο κ. Παπαδημητρίου, του οποίου η συνεργασία με την ομάδα μας ξεκίνησε από την 1η Μαρτίου 2021, θα έχει την υψηλή επιστασία της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (πρώτη ομάδα και Ακαδημίες)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Κοντά σε Μήτογλου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα