Βόλος: Τα «ηνία» σε Αμπασκάλ

Βόλος: Τα «ηνία» σε Αμπασκάλ

Gazzetta team
Βόλος: Τα «ηνία» σε Αμπασκάλ

bet365

Ο μόλις 32 ετών Ισπανός τεχνικός είναι, με τις «ευλογίες» του Χάβι Γκράθια, ο νέος τεχνικός του Βόλου, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος
Και το όνομα αυτού, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Αυτός είναι ο νέος τεχνικός του Βόλου, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος στη τελευταία φετινή εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» που μεταδίδεται από το VOLOS TV και από το TRT. Ο πρόεδρος της ομάδας είπε χαρακτηριστικά πως «θα... χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα (17/5) τον Αμπασκάλ Γκιγιέρμε. Ηταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκράθια (σ.σ. πρώην κόουτς του Ολυμπιακού Βόλου που μέχρι πρότινος ήταν στη Βαλένθια). Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις μαζί. Μου είπε 'καλά ψάχνεις προπονητή και δεν παίρνεις εμένα;' (σ.σ. γέλια). Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής».
Ο μόλις 32 ετών τεχνικός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, ενώ ως πρώτος προπονητής εργάστηκε πρώτη φορά το 2017 και σε ηλικία 28 ετών στην Κιάσο της Ελβετίας. Τόσο εκεί όσο κυρίως στη Λουγκάνο που πήγε λίγο αργότερα έκανε καλή δουλειά (τη δεύτερη σεζόν την έσωσε από διαφαινόμενο υποβιβασμό) και η εκεί παρουσία του... άνοιξε τον δρόμο για την Ιταλία. Αρχικά στην Primavera με τους «μικρούς» της Ασκολι, ενώ πέρυσι ανέλαβε ως υπηρεσιακός για τρία ματς την πρώτη ομάδα και την κοουτσάρισε σε τρία ματς της Serie B.
Πλέον ο νεαρός κόουτς θα γίνει κάτοικος Βόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα