Car.ΠΑΣ Γιάννινα: Έδωσε κατάθεση ο Κάστρο για το συμβάν με τον Μπέρτο

Gazzetta team
Car.ΠΑΣ Γιάννινα: Έδωσε κατάθεση ο Κάστρο για το συμβάν με τον Μπέρτο

bet365

Η εισαγγελία Λάρισας ξεκίνησε αυτεπάγγελτη διαδικασία για το ρατσιστικό συμβάν κατά του Φάμπρι Κάστρο με τον παίκτη του ΠΑΣ να δίνει κατάθεση στο αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων, όπου τον συνόδευε ο δικηγόρος του Χάρης Λαζάνης και εκ μέρους της ΠΑΕ ο Κώστας Πεδιαδιτάκης.
Σε καταγγελία πως έγινε αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων από τον Μανώλη Μπέρτου πως στο πρόσφατο ματς του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ προχώρησε ο Φάμπρι Κάστρο και μάλιστα απείλησε τότε να φύγει από το γήπεδο. Σήμερα (17/5) υπήρξε συνέχεια στο θέμα , καθώς ο Κολομβιανός χαφ του «Αγιαξ της Ηπείρου» μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο Ιωαννίνων και έδωσε κατάθεση, καθώς έχει ξεκινήσει αυταπάγγελτη διαδικασία από την εισαγγελεία της Λάρισας.
Αποχωρώντας τόσο ο παίκτης όσο και ο δικηγόρος του Χάρης Λαζάνης δεν έκαναν δηλώσεις, όμως φέρονται να μετέφεραν στις αρχές τους μάρτυρες που άκουσαν τα όσο ειπώθηκαν, αλλά και τις φάσεις από το βίντεο που μπορούν να «βοηθήσουν».
Από εκεί και πέρα θα κληθεί και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για να τοποθετηθεί. Η διαδικασία από πλευράς Κάστρο προχωράει και η πλευρά του παίκτη αλλά και η ομάδα θα το πάνε μέχρι τέλους.
Να τονιστεί πως ο ΠΑΣ είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής πως τάσσεται στο πλευρό του παίκτη και ότι θα έκανε μηνύσεις ενώ η ΑΕΛ και ο Κούγιας απάντησαν λέγοντας πως θα ακολουθήσουν και εκείνοι τη νομική οδό. Βέβαια μία άλλη παράμετρος είναι εάν ο Μπέρτος κληθεί ή όχι και στην πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα