Κάστρο: «Δεν είναι παράδειγμα αυτό για τα παιδιά» (pic)

Gazzetta team
Κάστρο: «Δεν είναι παράδειγμα αυτό για τα παιδιά» (pic)

bet365

Ο Κολομβιανός χαφ του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετήθηκε μέσω των social media για τα όσα συνέβησαν χθες στο Αλκαζάρ
Θέση για τα όσα κατήγγειλε χθες (15/5) τόσο εκείνος όσο και ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του Μανώλη Μπέρτου πήρε ο Φάμπρι Κάστρο. Ο Κολομβιανός χαφ του «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν έξω φρενών με τον μπακ της ΑΕΛ καθώς τόνισε πως έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς και μέσω των social media ευχαρίστησε όλους που του συμπαραστάθηκαν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σκόπευα να φύγω από έναν αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου και συμπεριφοράς ενός συναδέλφου. Δεν θα αποκαλύψω αυτό που μου είπε ή το όνομα του παίκτη. Όσοι ήμασταν εκεί ξέρουμε τι έγινε.
Δεν ήθελα να μιλήσω στην τηλεόραση ή να κάνω κάποιο σχόλιο, πόσο μάλλον να μπω σε διαξιφισμούς που τελικά θα έφερναν περισσότερο μίσος. Και στον κόσμο έχουμε ήδη αρκετό.
Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο και η αφοσίωση που έχω σε αυτό το άθλημα και τους συναδέλφους μου, αλλά τέτοιου είδους καταστάσεις δεν πρέπει να συμβαίνουν πουθενά, πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο.
Δεν έχω προσβληθεί τόσο απ’ αυτά που είπε. Με ενόχλησε η πράξη αυτή καθαυτή και η πρόθεση.
Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όλοι μας βλέπουν, πολλά παιδιά θέλουν να μας μοιάσουν και αυτό δεν είναι ένα σωστό παράδειγμα που τους δίνουμε.
Πόσο μάλλον στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο κόσμος, όπου οι αξίες εκλείπουν και αυτός που χρειάζεται ο κόσμος είναι ο σεβασμός, η ανοχή, η ανεκτικότητα και η αγάπη.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους που μου έχουν γράψει δείχνοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα μου τον ΠΑΣ Γιάννινα που αμέσως επιλήφθηκε του θέματος και με φροντίζει σε όλες μου τις στιγμές.
Είμαι πολύ καλά, είμαι δυνατός και έχω την επιθυμία να συνεχίσω πάντα να κάνω αυτό που μου αρέσει, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο και να προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.
«Χάρη στον πλούτο της καρδιάς μπορούν να βγουν τα λόγια…» Λουκάς 6:45

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα