Μελισσανίδης: Μιλάει την Τρίτη στα Σπάτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Μελισσανίδης: Μιλάει την Τρίτη στα Σπάτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Gazzetta team
Μελισσανίδης: Μιλάει την Τρίτη στα Σπάτα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να μιλήσει την Τρίτη στα Σπάτα για όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα αλλά και για όσα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τη νέα σεζόν, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.
Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, την Παρασκευή (13/05) επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, επιθεώρησε την πορεία των εργασιών στο νέο γήπεδο και τα είπε μάλιστα και με τον προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Η Ενωση ολοκληρώνει τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή (16/05) αγωνιζόμενη κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30) και από την εβδομάδα που έρχεται θα μπει στην επόμενή της μέρα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρεθεί την ερχόμενη Τρίτη στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει για όλα τα ζητήματα της ΑΕΚ. Η συνάντηση θα είναι με δημοσιογράφους κυρίως για ανασκόπηση της κακής χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Φυσικά δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και παρουσίαση από τον ίδιο για την πορεία των εργασιών επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της ΑΕΚ εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα