ΑΕΚ: Πήγε στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Πήγε στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Πήγε στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επιθεώρησε τις εργασίες στο προπονητικό κέντρο ενώ είχε και συνάντηση με τον Μανόλο Χιμένεθ

Στα Σπάτα βρέθηκε την Παρασκευή ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να επιθεωρήσει τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα για την επέκταση του προπονητικού κέντρου. Τα έργα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και αν όλα πάνε καλά ως το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δίνει το «παρών» συχνά για να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών και αυτό έκανε και την Παρασκευή παραμένοντας στον χώρο για περίπου δύο ώρες.

Εκτός από την επιθεώρηση της πορείας των έργων στο προπονητικό κέντρο, το αφεντικό της Ένωσης συναντήθηκε και με τον Μανόλο Χιμένεθ με τον οποίο τα είπαν για λίγο.

Εννοείται πως ΔΕΝ υπήρχε κάτι προγραμματισμένο σε επίπεδο ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών, κάτι που δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Αυτό θα συμβεί και τυπικά την Κυριακή...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED