ΟΦΗ: Με Νιόπλια στο «τιμόνι» ως το 2023

ΟΦΗ: Με Νιόπλια στο «τιμόνι» ως το 2023

ΟΦΗ: Με Νιόπλια στο «τιμόνι» ως το 2023

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τον Νίκο Νιόπλια, κάνοντας επίσημα γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο κόουτς για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Νίκος Νιόπλιας με τη... βούλα πλέον θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι των Κρητικών. Ο έμπειρος προπονητής που συνέβαλλε στην επίτευξη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία ανακοινώθηκε με νέο συμβόλαιο έως το 2023.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Νιόπλια για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο κ. Νιόπλιας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σε σύνολο επτά αγώνων ο ΟΦΗ είχε τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ απομένει η τελευταία αγωνιστική των play out.
Συνολικά, στις δύο θητείες του ως προπονητής της ομάδας μας, μετράει 38 αγώνες (σε Γ Εθνική, Football League και Super League) με απολογισμό 24 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα