ΟΦΗ: Προς παραμονή ο Νίκος Νιόπλιας στην τεχνική ηγεσία

ΟΦΗ: Προς παραμονή ο Νίκος Νιόπλιας στην τεχνική ηγεσία

ΟΦΗ: Προς παραμονή ο Νίκος Νιόπλιας στην τεχνική ηγεσία

bet365

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Μιχάλης Μπούσης με τον Νίκο Νιόπλια έβαλε τις βάσεις για την παραμονή του 56χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας έβαλε τη σφραγίδα του στην παραμονή του ΟΦΗ στη Super League Interwetten. Με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα play out καθοδήγησε την ομάδα του Ηρακλείου στην παραμονή της στην κατηγορία, αλλά όπως όλα δείχνουν και στη δική του παραμονή στην τεχνική ηγεσία!

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, έβαλε τις βάσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο 56χρονος τεχνικός αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιόπλιας: «Τέλος καλό, αλλά να μην μας ξανασυμβεί» (vid)

Λυσάνδρου για νέος CΕΟ στην ΠΑΕ ΟΦΗ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα