Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Μπαράλες έστειλε τον γιο του να φωτογραφηθεί με τον Αραμπί και ευχαρίστησε τον Μαροκινό

Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Μπαράλες έστειλε τον γιο του να φωτογραφηθεί με τον Αραμπί και ευχαρίστησε τον Μαροκινό

bet365

Ο γιος του Μπαράλες πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού για να φωτογραφηθεί με τον Αραμπί και όταν η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, ο φορ του Αστέρα έσπευσε να ευχαριστήσει τον Μαροκινό επιθετικό των «ερυθρόλευκων».

Ένα καταπληκτικό στιγμιότυπο σημειώθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός (live το παιχνίδι από το gazzetta.gr). Ο γιος του Χερόνιμο Μπαράλες θέλησε να φωτογραφηθεί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τον πλησίασε στον πάγκο και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ακόμη πιο ωραία ήταν η συνέχεια, όταν ο στράικερ του Αστέρα σήκωσε το χέρι από μακριά και ευχαρίστησε τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτές είναι οι εικόνες που μας αρέσει να βλέπουμε στα γήπεδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα