ΟΦΗ: Πρόταση Μπούση σε Λυσάνδρου για τη θέση του CΕΟ

ΟΦΗ: Πρόταση Μπούση σε Λυσάνδρου για τη θέση του CΕΟ

ΟΦΗ: Πρόταση Μπούση σε Λυσάνδρου για τη θέση του CΕΟ

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης κατέθεσε πρόταση στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, ώστε να αναλάβει τη θέση του CEO στον ΟΦΗ.

Μετά την αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μιχάλης Μπούσης του κατέθεσε πρόταση για να αναλάβει τη θέση του CEO στον ΟΦΗ. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, συναντήθηκαν από κοντά, προκειμένου να πέσουν στο τραπέζι όλες οι λεπτομέρειες της ενδεχομένης συμφωνίας.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης και πρώην πρόεδρος της Super League είχε ζητήσει χρόνο με σκοπό να εξετάσει κι άλλες προτάσεις που είχε στα χέρια του, αλλά πιθανότατα η απάντησή του στον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ θα είναι θετική. Πλέον αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα (17/5) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα