Άρης: Group therapy με φόντο τον Παναθηναϊκό

Άρης: Group therapy με φόντο τον Παναθηναϊκό

Άρης: Group therapy με φόντο τον Παναθηναϊκό

bet365

Η άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη θα δρομολογήσει εξελίξεις στον Άρη ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ομιλία στους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο φάκελος «επόμενη χρονιά» δεν μπορεί να ανοίξει με ασφάλεια για τον Άρη καθώς εκκρεμεί η απόφαση του CAS επί της προσφυγής των «κίτρινων» για την ανάκτηση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών, έπειτα από την ποινή απαγόρευσης ενός έτους που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA. Ανεξαρτήτως δηλαδή της όποιας προεργασίας γίνεται στον Άρη, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις στο προσεχές καλοκαίρι. Αντιθέτως, εκκρεμότητα που μπορεί να «κλείσει» είναι η παραμονή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία. Ο έμπειρος τεχνικός ήδη έχει συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη και απομένει να γίνει μια τελευταία κουβέντα ούτως ώστε να επικυρωθεί η κοινή πορεία των δύο πλευρών.

Ο λόγος της άφιξης του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη και η προγραμματισμένη παρουσία του στη σημερινή (11/5) τελευταία προπόνηση έχει να κάνει με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ανάγκη επιστροφής στις νίκες. Στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι η ομάδα του εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλει να τη δει να κατακτά την 3η θέση κι αυτό θα επισημάνει στους παίκτες, στη συζήτηση που θα έχει μαζί τους.

Κι αυτή η ανάγκη δεν πηγάζει από την εκκρεμοδικία που υπάρχει στην Επιτροπή Δεοντολογίας επί της υπόθεσης Λάσκοφ και της φερόμενης πλαστογραφίας ή την αρνητική (για τους «κίτρινους») εισήγηση της ερευνήτριας της επιτροπής. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, από την ΠΑΕ Άρης αναδεικνύεται σιγουριά για δικαίωση, σημειώνεται μάλιστα ότι τα έγγραφα που θα κατατεθούν την Παρασκευή στην Επιτροπή Δεοντολογίας θα αποδείξουν ότι δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα, σε σημείο όπου δεν θα χρειαστεί να γίνει ακροαματική διαδικασία.

Οι παραινέσεις του Μάντζιου

Είναι προφανές ότι στον Άρη δεν αντιμετωπίζουν τους δύο εναπομείναντες αγώνες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ως μια τυπική διαδικασία. Υλοποιήθηκε ο βασικός στόχος της ομάδας με την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε. Αυτό το μήνυμα πέρασε και ο Άκης Μάντζιος στους ποδοσφαιριστές του. Από τη μία πλευρά ζήτησε απ’ όλους να ηρεμήσουν και ταυτοχρόνως να εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση και από την άλλη, να παραμείνουν σε εγρήγορση διότι είναι σημαντικό για τον σύλλογο να τερματίσει στην 3η θέση. Αυτό θα αποδείξει μέσα και από τον αγωνιστικό πλάνο του καθώς δεν έχει την πρόθεση να προχωρήσει σε rotation αλλά να χρησιμοποιήσει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα