Παναθηναϊκός: H αντίδραση των παικτών και το μέλλον του Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: H αντίδραση των παικτών και το μέλλον του Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: H αντίδραση των παικτών και το μέλλον του Ντρεοσί

bet365

Οι ατάκες των ποδοσφαιριστών για την λύση της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι και ο Γάλλος γενικός διευθυντής που θα αποφασίσει το αν θα συνεχίσει στο Τριφύλλι.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάτι που θα έπρεπε να έχει συμβεί τουλάχιστον πριν την έναρξη των πλέι οφ, ώστε το Τριφύλλι να έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την τέταρτη θέση, με έναν προπονητή που δεν θα αποτελούσε… κόκκινο πανί στο Κορωπί, θα είχε ταιριαστή νοοτροπία με το μέγεθος του συλλόγου και κυρίως θα μπορούσε να παρεμβαίνει ουσιαστικά κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Η απόφαση πάρθηκε με τεράστια καθυστέρηση και το Τριφύλλι θα τελειώσει την σεζόν με τον Συλαϊδόπουλο για να διεκδικήσει τους έξι βαθμούς που απομένουν και να εκμεταλλευθεί μία πιθανή αφαίρεση βαθμών του Άρη. Αυτό ήταν το σκεπτικό των διοικούντων, όπως το διαβάσατε στο gazzetta.gr.

Από κει και πέρα, έχουν ενδιαφέρον δύο πράγματα. Το ένα αφορά το πως υποδέχθηκαν την είδηση αυτή οι παίκτες και το άλλο τι θα συμβεί με τον Πιέρ Ντρεοσί από εδώ και στο εξής, καθώς στον Παναθηναϊκό τον έφερε ο Λάζλο Μπόλονι, ενώ όπως είχαμε αποκαλύψει ήταν και εκείνος που τον κράτησε στην άκρη του πάγκου όταν έδειχνε να είναι τελειωμένος μετά την τρίτη σερί ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά τους παίκτες, λοιπόν, ήταν γνωστό πως η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ήθελαν ούτε να βλέπουν τον Μπόλονι και τον Κουζνέτσοφ για μια σειρά από περιστατικά ποδοσφαιρικά αλλά και συμπεριφοράς που έδειχναν ότι ο Ρουμάνος και ο βοηθός του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και βρίσκονται τουλάχιστον… τριάντα χρόνια πίσω. Στις μεταξύ τους συζητήσεις έκαναν λόγο για απονομή δικαιοσύνης αλλά ήταν κάτι που περίμεναν να γίνει πολύ νωρίτερα, καθώς όπως τόνιζαν «έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας αλλά τόσο καιρό παίζουμε μόνοι μας, δεν είχαμε πλάνο, δεν ξέραμε τι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο όταν είχαμε την μπάλα, δεν δουλεύουμε ποτέ στην επίθεση και τώρα που φεύγει είναι αργά για την ομάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε πως πιθανότατα μέχρι το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν δημόσιες τοποθετήσεις από τους ποδοσφαιριστές για όσα συνέβαιναν στην καθημερινότητα του συλλόγου επί των ημερών του Μπόλονι.

Πάμε τώρα και στον Ντρεοσί. Το τελευταίο διάστημα είχε κάνει πίσω στην εισήγηση του να παραμείνει ο Μπόλονι και του χρόνου ανεξάρτητα από την κατάληξη της χρονιάς. Έχει προτείνει κάποιους προπονητές στο κλαμπ για την επόμενη ημέρα. Από την άλλη, και μόνο το ότι επέμενε τόσο πολύ σε κάτι που δεν συμβαδίζει με την ποδοσφαιρική λογική και την αποκρουστική, άθλια, τραγική εικόνα της ομάδας, έχει δημιουργήσει ερωτηματικά. Αυτή την στιγμή ο σύλλογος δεν έχει θέσει ζήτημα απομάκρυνσής του. Δεν κινδυνεύει με απόλυση δηλαδή.

Ο ίδιος θα αποφασίσει μετά από συζήτηση που θα κάνει με την διοίκηση του κλαμπ(με τον Γιάννη Αλαφούζο) το αν οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν από εδώ και στο εξής, είναι ικανές να τον κρατήσουν στην θέση του GM και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι κι αλλιώς το θέμα της πρόσληψης του προπονητή θα το αναλάβει προσωπικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα επί της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ακούστε το πρώτο PodGazzt για όλα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει σχέδιο στην ομάδα και ποιος θα ειναι ο επόμενος προπονητής;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα