Τέλος ο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι μετά και την ήττα από την ΑΕΚ! Με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ποιο το σκεπτικό της άμεσης απόφασης.

Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού! Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να απολύσει άμεσα τον Ρουμάνο τεχνικό, όπως και τον βοηθό του Σεργκέι Κουζνέτσοφ, και όχι στο τέλος της χρονιάς και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για να βρεθεί η χρυσή τομή με την αποζημίωση του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Το Τριφύλλι στα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό που απομένουν θα έχουν στην άκρη του πάγκου, τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Το σκεπτικό της άμεσης απόφασης είναι το εξής: Από την στιγμή που είναι ανοιχτή η τιμωρία του Άρη με αφαίρεση 6 βαθμών, στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να επωφεληθούν από μία πιθανή αφαίρεση βαθμών στους κίτρινους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους στα τελευταία δύο παιχνίδια της χρονιάς. Η διοίκηση του συλλόγου, με τεράστια καθυστέρηση, έκρινε πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τον Μπόλονι και για αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Ο Άρης βρίσκεται στους 59 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός στους 52. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου εκτός από το μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη, κλείνει τις υποχρεώσεις της με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ενώ το Τριφύλλι με το αιώνιο ντέρμπι κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα