Ολυμπιακός - «Φάκελος» εξτρέμ: Οι αιωρούμενοι, οι σίγουροι και οι μεταγραφές

Ολυμπιακός - «Φάκελος» εξτρέμ: Οι αιωρούμενοι, οι σίγουροι και οι μεταγραφές

Ολυμπιακός - «Φάκελος» εξτρέμ: Οι αιωρούμενοι, οι σίγουροι και οι μεταγραφές

bet365

Γιατί θα ψάξει για δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός ενόψει της σεζόν 2021-2022; Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο για τους ακραίους επιθετικούς και αναλύει.

Μία από τις θέσεις στην οποία θα κινηθεί για ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι αυτή στα άκρα της επίθεσης. Για την ακρίβεια, ήδη εξετάζει περιτπώσεις που έχουν προταθεί και έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον. Ίσως όμως να μην είναι μόνο ένας εξτρέμ που θα αποκτηθεί, αλλά δύο.

Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο των ακραίων επιθετικών που υπάρχουν στο εφετινό ρόστερ και αναλύει κάθε περίπτωση ξεχωριστά...

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ

Μετά τον δανεισμό του στη Βίλεμ, ο Μάριος Βρουσάι επέστρεψε και έμεινε στον Ολυμπιακό. Μπορεί να έκανε την πρώτη του εφετινή εμφάνιση στις 25 Νοεμβρίου 2020, να καθυστέρησε δηλαδή να ριχτεί στη «μάχη», αλλά κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και μέχρι να τραυματιστεί στις 21 Φεβρουαρίου κόντρα στον Άρη, είχε κάνει άλλες 16 συμμετοχές. Σε αυτά τα παιχνίδια ο 23χρονος εξτρέμ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, σπάνια έκανε περιττές ενέργειες, πραγματοποιήσε μερικές εντυπωσιακές ντρίμπλες και όπως όλα δείχνουν, μετά από 19 ματς και τρία γκολ, θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ο οποίος την τελευταία διετία έχει κάνει 98 συμμετοχές και από ό,τι φαίνεται στα επόμενα παιχνίδια θα πιάσει την κατοστάρα. Με 45 συμμετοχές και 12 γκολ εφέτος ο 27χρονος Μασούρας κάθε άλλο παρά απαρατήρητη έχει περάσει η παρουσία του και μένει να φανεί αν φέρει πρόταση που μπορεί να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρτίνς δεν θα ήθελε με τίποτα να χάσει έναν ποδοσφαιριστή που του δίνει στα γήπεδο όλα όσα ζητάει, που ακολουθεί πιστά το πλάνο. Σκοράρει, βοηθάει στην άμυνα, δίνει ασίστ, σπάνια προκαλεί προβλήματα στα αποδυτήρια.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Ο Γάλλος «στρατηγός» ανανέωσε για δεύτερη φορά το συμβόλαιό του και επομένως η νέα σεζόν δεδομένα θα τον βρει στο Λιμάνι. Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβει τις 42 συμμετοχές της πρώτης του χρονιάς ή ακόμα και τις 32 της εφετινής. Βλέπετε, προκύπτουν τραυματισμοί που δεν του επιτρέπουν να παίζει διαρκώς στα κόκκινα. Κι αυτό είναι λογικό αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που του χρόνου θα είναι 37. Επειδή όμως λίγοι... μυρίζουν τη μπάλα όπως αυτός, θα είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικά λεπτά όσο θα αγωνίζεται και να δίνει λύσεις με το εξαιρετικό του δεξί πόδι.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Από τη Ραντνίτσκι Νις και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, όπου εκπροσώπησε τη Σερβία, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πήγε στον Ολυμπιακό και έκανε απίθανη σεζόν. Εξαιρετικός ο 24χρονος ακραίος με Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ, έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «διπλό» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, που επί της ουσίας έσπρωξε τους «ερυθρόλευκους» προς τον τίτλο. Εφέτος η χρονιά δεν του έχει πάει καλά. Με δεδομένο ότι αυτή τη διετία δεν ξεκουράστηκε -επί της ουσίας- καθόλου, δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις. Και το ερώτημα είναι τι θα κάνει με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός: Θα τον κρατήσει με σκοπό να δείξει εκ νέου γιατί έγινε πέρυσι πρώτο θέμα συζήτησης ή θα δοθεί δανεικός;

ΜΠΡΟΥΜΑ

Αυτή είναι η πιο περίπλοκη και πιο δύσκολη υπόθεση από όσες καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση του Ολυμπιακού από το υπάρχον ρόστερ. Η υψηλή οψιόν αγοράς (7,5 εκατ. ευρώ) και το μεγάλο του συμβόλαιο (1,8 εκατ. ευρώ ετησίως νετ) αποτελούν εμπόδια. Ο ίδιος ο 27χρονος εξτρέμ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους», έχοντας εξαιρετική σχέση με τον προπονητή, έχοντας ήδη προσαρμοστεί. Είναι παίκτης με αδιαμφισβήτητη ποιότητα και στοιχεία που δεν μπορείς να βρεις αλλού στην Ελλάδα. Για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος, η διοίκηση θα πρέπει να χειριστεί με μαεστρικό τρόπο την υπόθεση, να μην υπάρξει ομάδα που από τον Ιούνιο και μετά θα δώσει περισσότερα χρήματα από τους «ερυθρόλευκους», ενώ φυσικά ρόλο, και μάλιστα σημαντικό, θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του 26χρονου.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Μπρούμα δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει, ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Ραντζέλοβιτς και πως ο Βαλμπουενά θα χρειαστεί διαχείριση, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά και θα αναζητήσει ίσως και δύο εξτρέμ για τη σεζόν 2021-2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα