Ολυμπιακός: «Η Σεντ Ετιέν θέλει να κρατήσει το "γίγαντα" Σισέ», λένε οι Γάλλοι

Ολυμπιακός: «Η Σεντ Ετιέν θέλει να κρατήσει το "γίγαντα" Σισέ», λένε οι Γάλλοι

bet365

Γαλλικό δημοσίευμα τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει στη Σεντ Ετιέν ο Παπέ Αμπού Σισέ.
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Το δημοσίευμα της «Mercato», στέκεται στην επιστροφή του Σισέ στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Θυμίζουμε ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός, παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» το ματς με την ΑΕΚ, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Κλοντ Πιέλ θα ήθελε να βασιστεί στο "γίγαντα" από τη Σενεγάλη και την επόμενη σεζόν. η Σεντ Ετιέν έχει ήδη κάνει γνωστή την επιθυμία της να κρατήσει τον Σισέ και θα ήθελε να μειώσει την οψιόν των 13.000.000 ευρώ».

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι οι «στεφανουά» θα καλύψουν οικονομικά τον Ολυμπιακό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα συμβεί στην εν λόγω υπόθεση.

«Ο Σισέ τα πηγαίνει πολύ καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Σεντ Ετιέν, αλλά ο σύλλογος έχει οικονομικά θέματα και νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να πληρώσει αυτό το ποσό (13.000.000 ευρώ). Αρέσει πολύ στον προπονητή, θα κάνουν μια πρόταση γι' αυτόν. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί τους, αλλά για τον Παπέ υπάρχει πολύ ενδιαφέρον από τη Γαλλία. Θα είναι πολύ "καυτό" καλοκαίρι και για τον Σισέ. Ανήκει στον Ολυμπιακό, θέλουν αρκετοί να τον αγοράσουν και ελπίζω να φτάσουν στο ποσό που θέλουν στο σύλλογο», είχε δηλώσει πρόσφατα ο μάνατζερ του Πιέρ Ισά στο gazzetta.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Ο λόγος της επιστροφής του Σισέ στην Αθήνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα