Ολυμπιακός: Ο λόγος της επιστροφής του Σισέ στην Αθήνα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο λόγος της επιστροφής του Σισέ στην Αθήνα

bet365

Ο Παπ Σισέ βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (25/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ο λόγος της επιστροφής του στα γνώριμα λημέρια και ο συνεπιβάτης του στην πτήση από Γαλλία

Το βράδυ της Κυριακής (25/4) ο Παπ Σισέ έδωσε το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Είδε τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Μπρούμα και πανηγύρισε την επικράτηση της ομάδας στην οποία ανήκει.

Όταν οι Γάλλοι αντιλήφθηκαν το ταξίδι του Σενεγαλέζου στόπερ στην Αθήνα, αναρωτήθηκαν αν ο λόγος αφορά το μέλλον του στη Σεντ Ετιέν, αν δηλαδή επέστρεψε στη χώρα μας για να συζητήσει πιθανή παραμονή του στους «στεφανουά». Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέλ, είχε δώσει διήμερο ρεπό στην ομάδα του και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να έρθει στα παλιά του λημέρια, προκειμένου να δει αγαπημένους του φίλους και ασφαλώς τους συμπαίκτες που είχε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές, και μέσα από τη συνέντευξή του στο gazzetta.gr, πόσο του αρέσει η Αθήνα, το μέρος στο οποίο γεννήθηκε η κόρη του (μένει μόνιμα στη Σενεγάλη και την επισκέπτεται κάθε φορά που του δίνεται η δυνατότητα).

Μάλιστα μαζί του για την Αθήνα «πέταξε» ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον οποίο συνυπάρχουν στη Σεντ Ετιέν. Ο Σισέ έμεινε στο σπίτι του κολλητού του, Ουσεϊνού Μπα, και τη Μεγάλη Τρίτη (27/4) επέστρεψε στη Γαλλία, αφού το απόγευμα η ομάδα του είχε προπόνηση.

Όσο για το μέλλον του; Είναι δεδομένη η επιθυμία της Σεντ Ετιέν να τον κρατήσει, η ρήτρα των 13 εκατ. ευρώ είναι υπερβολικά μεγάλη για τα οικονομικά δεδομένα του κλαμπ, αλλά σίγουρα θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό, έστω μικρότερη από τη συμφωνία που ήδη υπάρχει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σισέ στο gazzetta.gr: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, στον Ολυμπιακό έμαθα να νικάω»

Σισέ «εμπιστευτικό»: Το πλάνο της Σεντ Ετιέν και το ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Στο Φάληρο ο Σισέ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα