Σισέ «εμπιστευτικό»: Το πλάνο της Σεντ Ετιέν και το ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Σαμόλης
Σισέ «εμπιστευτικό»: Το πλάνο της Σεντ Ετιέν και το ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον Παπ Σισέ αναφορικά με το παρόν του και το μέλλον. Ο Ολυμπιακός, η Σεντ Ετιέν, η οψιόν αγοράς του και η στάση των δύο κλαμπ.
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Παναθηναϊκός - Μπασκόνια. |21+

Τέλη Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον Παπ Σισέ στη Σεντ Ετιέν. Οι «στεφανουά» έδωσαν 650.000 ευρώ ως ενοίκιο στους «ερυθρόλευκους» και η οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε ενόψει καλοκαιριού είναι 13.000.000 ευρώ. Από τότε μέχρι σήμερα ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό στέλεχος του γαλλικού κλαμπ στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στη Ligue 1. Μετρά οκτώ 90λεπτα στο πρωτάθλημα και άλλη μια συμμετοχή 61 λεπτών στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Σοσό.

Απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το τέλος της σεζόν στο Σαμπιονά και η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στη 16η θέση, στο +4 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την εξασφάλιση της παραμονής. Όλο το βάρος του κλαμπ έχει πέσει στη «σωτηρία» και τα προσεχή παιχνίδια είναι κομβικά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hommedumatch.fr», ο Σισέ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους παίκτες που το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσουν.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που δεν έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του κλαμπ είναι το πού θα βρίσκεται του χρόνου ο Σισέ. Είναι πολύ πρόωρο να ειπωθεί το οτιδήποτε. Το gazzetta.gr, ωστόσο, καταγράφει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον διεθνή Αφρικανό κεντρικό αμυντικό...

  1. Η Σεντ Ετιέν έχει μεγάλη ανάγκη τις καλές εμφανίσεις του Σισέ, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία.
  2. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί στην εθνική Σενεγάλης για τους αγώνες των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
  3. Ο προπονητής, Κλοντ Πιέλ, τον έχει σε εκτίμηση και μάλιστα οι δυο τους φέρεται να έχουν «χτίσει» εξαιρετική σχέση αυτό το διάστημα που συνεργάζονται.
  4. Αυτό που προέχει για το γαλλικό κλαμπ είναι η σωτηρία. Είναι σίγουρο, ωστόσο, πως όταν έρθει ο καιρός θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Σισέ.
  5. Μέχρι τα τέλη Μαΐου έχει προθεσμία η Σεντ Ετιέν να δώσει τα 13 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να αγοράσει τον Σενεγαλέζο. Θεωρείται ωστόσο σχεδόν απίθανο να δώσει αυτά τα χρήματα.
  6. Οι «στεφανουά», αν κι εφόσον όλα πάνε καλά και μείνουν στην κατηγορία, θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται με τον Ολυμπιακό και εκτιμάται ότι θα προσφέρουν σχεδόν 7-8 εκατ. ευρώ.
  7. Πότε θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις; Κατά τα φαινόμενα μόλις η ομάδα καπαρώσει την παραμονή στη Ligue 1.
  8. Ποια είναι η επιθυμία του παίκτη; Προ ημερών στη συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr ισχυρίστηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» οικογένειά του. Θα ήθελε ωστόσο να παραμείνει στη Σεντ Ετιέν. Γνωρίζει ότι πρόκειται για μεγάλη ομάδα στη Γαλλία και ασφαλώς ξέρει καλά ότι το Σαμπιονά συγκαταλέγεται στα κορυφαία πρωταθλήματα. Κοινώς, δεν θα τον... χαλούσε καθόλου ενδεχόμενη παραμονή.
  9. Ποια είναι η επιθυμία του Ολυμπιακού; Αν λάβει χρήματα που τον ικανοποιούν, δεν θα πει «όχι» για την πώλησή του. Αν δεν πάρει το ποσό που επιθυμεί, δεν θα έχει πρόβλημα να τον κρατήσει. Ο Σισέ μπορεί να μην είναι ο καλύτερος στόπερ του κόσμου, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει.
  10. Τον περασμένο Φεβρουάριο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Παπ Σισέ επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: «Φεύγει ο Σισέ από Σεντ Ετιέν», λένε οι Γάλλοι

Σισέ στο gazzetta.gr: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, στον Ολυμπιακό έμαθα να νικάω»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα