Superleague, βαθμολογία και highlights των πλέι άουτ: Η μάχη για την παραμονή... φουντώνει!

Gazzetta team
Superleague, βαθμολογία και highlights των πλέι άουτ: Η μάχη για την παραμονή... φουντώνει!

bet365

Συναρπαστικές αναμένονται οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε οριστικά με τον βαθμό που πήρε κόντρα στον Βόλο την παραμονή του.

Σε ένα κακό ματς στη Ριζούπολη, Απόλλων Σμύρνης και Βόλος έμειναν στο 0-0, στο παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League Interwetten. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν, το ενδιαφέρον για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι τεράστιο. Ο Απόλλων με τον βαθμό που πήρε εξασφάλισε οριστικά την παραμονή του.

Ο Παναιτωλικός έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας τεράστια ανάσα στην ουρά, ωστόσο την ομάδα του Αγρινίου περιμένει άλλος ένας «τελικός» στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Με μεγάλο διπλό έφυγε και ο ΟΦΗ από τη Λάρισα, με τους Κρητικούς επίσης να έχουν ακόμη έναν «τελικό» μπροστά τους την επόμενη αγωνιστική στη Λαμία, τη στιγμή που η ουραγός ΑΕΛ βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, παίζοντας τα ρέστα της την 6η αγωνιστική στην έδρα του Βόλου.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής που πέρασε, Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0, με την ομάδα της Φθιώτιδας να εξασφαλίζει την παραμονή της.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5Η)

Σάββατο 24 Απριλίου
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 0-1
Ατρόμητος - Λαμία 0-0
Δευτέρα 26 Απριλίου
Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT (σε 5 αγώνες)
7. Βόλος 40
8. ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr 35
9. Λαμία 32
10. Ατρόμητος 31
11. Απόλλων Σμύρνης 31
12. ΟΦΗ 28
13. Παναιτωλικός 27
14. Α.Ε.Λ. 24

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6Η)
Σάββατο 8 Μαΐου
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης (19.30)
Βόλος - ΑΕΛ (19.30)
Παναιτωλικός - Ατρόμητος (19.30)
Λαμία - ΟΦΗ (19.30)

Η 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 15 Μαΐου
ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία (19:30)
Ατρόμητος - Βόλος (19:30)
ΟΦΗ - Παναιτωλικός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα