Χουάνκαρ για Γκεστράνιους: «Μην παίζεις με το μέλλον μας» (pic)

Gazzetta team
Χουάνκαρ για Γκεστράνιους: «Μην παίζεις με το μέλλον μας» (pic)

bet365

Με ανάρτησή του ο Χουάνκαρ στάθηκε στην φάση που ο Γκεστράνιους δεν άφησε το πλεονέκτημα στο γκολ του Μακέντα, γράφοντας πως ο Φιλανδός δεν πρέπει να παίζει με το μέλλον των παικτών.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για την φάση του γκολ του Μακέντα, με τον Ιταλό να σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ και τον Γκεστράνιους αντί να δώσει πλεονέκτημα και να μετρήσει το γκολ να δίνει φάουλ στον Καμπετσή λέγοντας τον Βιγιαφάνιες πως έκανε λάθος. Ο διευθυντής επικοινωνίας του «τριφυλλιού», Νικόλας Βασιλαράς αναφέρθηκε με δηλώσεις στην φάση αυτή, ενώ και ο Χουάνκαρ με ανάρτησή του στο instagram «επιτέθηκε» στον Φιλανδό διαιτητή αναφέροντας τα εξής: «Είναι λάθος σου, εντάξει, αλλά μην παίζεις με το μέλλον μας».

Το ποστάρισμα του Χουάνκαρ έκαναν repost και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φεντερίκο Μακέντα, Γιάννης Μπουζούκης, Αντόνιο Σαβιέρ, Λούκας Βιγιαφάνιες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα