Βασιλαράς: «Εμείς δεν αγοράζουμε Ενώσεις, δεν καίμε φούρνους»! (vid)

Βασιλαράς: «Εμείς δεν αγοράζουμε Ενώσεις, δεν καίμε φούρνους»! (vid)

Gazzetta team
Βασιλαράς: «Εμείς δεν αγοράζουμε Ενώσεις, δεν καίμε φούρνους»! (vid)

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, εξέφρασε τα παράπονα του «τριφυλλιού» για την διαιτησία του Ματίας Γκεστράνιους στην Τούμπα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασιλαράς δήλωσε στην κάμερα της NOVA τα εξής:

«Για μία ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ό,τι του αξίζει. Για μια ακόμη φορά ένας διαιτητής στέρησε από τους παίκτες να πάρουν αυτό για το οποίο ίδρωσαν μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη φορά ήταν ο διαιτητής Γκεστράνιους. Όλως τυχαίως ήταν και πέρυσι στο ματς με τον Ολυμπιακό, σε εκείνο το παιχνίδι δεν έδωσε δύο πέναλτι. Η διαφορά είναι ότι μετά το παιχνίδι ήρθε κι αναγνώρισε το λάθος του. Είπε εγώ φταίω, ζήτησε συγγνώμη. Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη; Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπορεί να χάσει την έξοδό του στην Ευρώπη από αυτό το σφύριγμα του κυρίου Γκεστράνιους. Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρούμε, μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει σε όλη αυτή την διαδρομή του να μην αγοράζει Ενώσεις, μην επιτίθεται σε διαιτητές να μην καίει αμάξια και φούρνους και γενικότερα να μην δυσκολεύει το έργο της διαιτησίας και να την στηρίξει. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα