Κάιπερς: «Να τελειώσει η σεζόν και θα δω για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

Κάιπερς: «Να τελειώσει η σεζόν και θα δω για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κάιπερς: «Να τελειώσει η σεζόν και θα δω για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς, κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στη Nova για το αν παραμείνει ή όχι στον href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos" target="_blank">Ολυμπιακό, σχολίασε το href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1580774/aek-olympiakos-1-5-vids" target="_blank">1-5 κόντρα στην ΑΕΚ και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Ένωση, αλλά και για την διάταξη που του ταιριάζει περισσότερο.

Για την εμφάνιση του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί έπαιξα. Ήταν λίγο δύσκολο γιατί παίξαμε παίκτες που δεν είχαμε πολλούς αγώνες, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το εάν του ταιριάζει το 4-4-2:

«Ναι μου αρέσει πολύ γιατί είμαι λίγο πιο ελεύθερος αλλά μ' αρέσει και το 4-3-3».

Για το εάν παίζει κυρίως για τους συμπαίκτες του:

«Προσπαθώ και φυσικά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ματς με την ΑΕΚ και εάν είναι «παγίδα» το 5-1:

«Εκείνο το παιχνίδι τέλειωσε, ακολουθεί ένα άλλο. Θέλουμε ξανά τη νίκη θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ετοιμαζόμαστε και για το Κύπελλο».

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό:

«Δεν ξέρω ακόμα θα δούμε. Τώρα θα τελειώσουμε τη σεζόν, μετά έχουμε διακοπές και θα δούμε».

data-height="330" data-integration-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-cawts7kt8sux-sf" data-width="588">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1587236/valmpoyena-na-sas-kanoyme-yperifanoys-pic" target="_blank">Βαλμπουενά: «Να σας κάνουμε υπερήφανους» (pic)

href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1587107/olympiakos-senario-gia-mpastos-apo-aravia-kai-i-anazitisi-toy-mpentalemp" target="_blank">Ολυμπιακός: Το σενάριο για Μπάστος από Αραβία και η αναζήτηση του Μπενταλέμπ

href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1587103/olympiakos-oi-dyo-ekdohes-toy-martins-gia-ntermpi-me-tin-aek" target="_blank">Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές του Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα