Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές του Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές του Μαρτίνς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ με 4-2-3-1 ή με 4-3-3. Ποια ήταν η βασική του δοκιμή.
Από το Σάββατο σας είχαμε μεταφέρει τη βασική σκέψη του Μαρτίνς για τέσσερις στην άμυνα στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς και δοκιμή με Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Τιάγκο Σίλβα αλλά και Φορτούνη.
Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει πως κυρίως έχει στο μυαλό του δύο σχήματα ενόψει ΑΕΚ. Το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Σε μία βασική δοκιμή του είχε σχήμα με Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Σωκράτη, Χολέμπας, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Με αυτά τα πρόσωπα μπορεί να παίξει και το 4-2-3-1 (με έναν εκ των Φορτούνη και Τιάγκο Σίλβα ως δεκάρι) και το 4-3-3. Κατά άλλες πηγές πάντως το 4-3-3 ίσως είναι ένα... κλικ πιο πάνω (έχει δηλαδή το προβάδισμα). Υπάρχουν βέβαια και άλλοι υποψήφιοι για την 11άδα όπως οι Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπρούμα, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς.
  • Στην αποστολή είναι οι εξής παίκτες: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται πως στο 1-5 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Πέδρο Μαρτίνς στην αρχική του διάταξη χρησιμοποίησε τον Σα στη θέση του τερματοφύλακα και μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Σεμέδο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα. Οι Εμβιλά και Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Ανδρούτσο, Χολέμπας στις δύο πτέρυγες. Οι Μασούρας και Μπρούμα τοποθετήθηκαν στα πλάγια και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Όπως και ότι ο ίδιος ο Πορτογάλος χτύπησε... καμπανάκι πως αυτό το ματς της Κυριακής δεν θα έχει σχέση με εκείνο το 1-5. Από βαθμολογικής πλευράς ο Ολυμπιακός έχει 79 πόντους και η ΑΕΚ 55.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα