Μαρτίνς: Βασική σκέψη για τέσσερις στην άμυνα και δοκιμή με Φορτούνη και Τιάγκο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Βασική σκέψη για τέσσερις στην άμυνα και δοκιμή με Φορτούνη και Τιάγκο Σίλβα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξακολουθεί να προσανατολίζεται σε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα και ενώ σε βασική δοκιμή είχε μέσα Κρίστινσον, Φορτούνη, Τιάγκο Σίλβα και Ανδρούτσο.
Με δεδομένες και τις απώλειες των Μπα και Αβραάμ ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να σκέφτεται περισσότερο την τετράδα στα μετόπισθεν παρά την τριάδα για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα σε μία βασική δοκιμή του είχε μέσα Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Τιάγκο Σίλβα αλλά και Φορτούνη. Από εκεί και πέρα για την 11άδα φαίνεται πως προορίζονται και οι Ρέαμπτσιουκ (ή και Χολέμπας), Μπρούμα ή Μασούρας, Εμβιλά, Σωκράτης, Σεμέδο, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Βρουσάι, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς. Σε αυτήν την περίσταση βέβαια ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον φορ και ο Τιάγκο Σίλβα ως οκτάρι. Τις τελικές του αποφάσεις ο κόουτς Μαρτίνς θα τις πάρει την Κυριακή πάντως. Να τονιστεί πως η αίσθηση ήταν πως ο Πορτογάλος σε αυτό το ματς με την ΑΕΚ θα πάει είτε σε 3-4-3 είτε με σχήμα με 4 στην άμυνα.
Θυμίζουμε την αποστολή των Πειραιωτών: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα