Ολυμπιακός: Η στάση αναμονής του Μπελχαντά και η «ερυθρόλευκη» επιμονή με Αραμπί

Ολυμπιακός: Η στάση αναμονής του Μπελχαντά και η «ερυθρόλευκη» επιμονή με Αραμπί

bet365

Το «ψηστήρι» που συνεχίζει ο Αραμπί, η απόφαση που δεν έχει πάρει ο Μπελχαντά και οι ομάδες που ανταγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Η ρευστή υπόθεση του Μαροκινού, που αποτελεί διακαή πόθο των «ερυθρόλευκων».
Τσέλσι - Μπράιτον: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Εδώ και περισσότερες από 15 μέρες ο Ολυμπιακός τρέχει την υπόθεση του Γιουνές Μπελχαντά. Για να είμαστε ακριβείς, αυτό είναι το διάστημα που έχει περάσει από τότε που έγινε δημοσίως γνωστό ότι ο Μαροκινός μέσος απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», διότι η ΠΑΕ είχε βάλει στο μάτι τον 31χρονο από τα τέλη Μαρτίου, από τότε που τα 'σπασε με τη Γαλατασαράι και έμεινε ελεύθερος.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μέσος είναι ο υπ' αριθμόν ένας στόχος του Ολυμπιακού. Σε αυτόν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αυτός είναι ο διακαής πόθος. Είναι το μεγάλο όνομα που θέλει να κλείσει η ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Εξέλιξη, όμως δεν υπάρχει. Ο Μπελχαντά δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση. Δεν έχει αποφασίσει, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές με άλλες ομάδες. Με τη γαλλική Νις, με τη Μπεσίκτας από την Τουρκία, για την οποία διαβάσατε στις 9 Απριλίου.

Υπάρχει και η Φενέρμπαχτσε, για την οποία βέβαια δεν είναι απόλυτα σαφές πως υπάρχει ενδιαφέρον. Οι πληροφορίες γι' αυτήν και τη θέλησή της να αποκτήσει τον Μαροκινό είναι αντικρουόμενες. Όπως και να 'χει, αυτή η στάση αναμονής που τηρεί ο ποδοσφαιριστής δείχνουν πως περιμένει για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόταση.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο εκ μέρους του Ολυμπιακού. Ο αρχισκόρερ των «ερυθρόλευκων» είναι αυτός που κατά κύριο λόγο έχει κάνει το ψηστήρι στον Μπελχαντά. Συμπατριώτες και για 20 παιχνίδια συμπαίκτες στην εθνική τους ομάδα (έχουν συνυπάρξει συνολικά 765 λεπτά στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα).

Σαφέστατα και η πάροδος του χρόνου δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τον Ολυμπιακό. Αν ήταν στο χέρι των πρωταθλητών, θα έκλειναν αυτήν την ώρα εισιτήρια στον Μπελχαντά και θα τον έφερναν στη χώρα μας για ιατρικά και υπογραφές. Ας μην ξεχνάμε ότι με το που ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν, δεν θα μένει πολύς χρόνος για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Γι' αυτό θα ήταν ιδανικό να μπορούσε να κλείσει ο Μπελχαντά όσο πιο σύντομα.

Βέβαια, το γνώριζαν εξ' αρχής οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πως δεν είναι εύκολη περίπτωση ο Αφρικανός. Ήταν όμως ευκαιρία να κάνουν κίνηση, καθώς πρόκειται για σούπερ περίπτωση, ένας παίκτης που κυκλοφορεί ελεύθερος και ο οποίος βέβαια δεδομένα θα είχε κι άλλες προοπτικές στα χέρια του. Μένει να φανεί για πόσο καιρό ακόμη θα τον περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι». Είναι μια υπόθεση ρευστή, για την οποία οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Όσο επιμένει ο Ολυμπιακός, πάντα θα έχει πιθανότητες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Επικοινωνία Μπελχαντά - Αραμπί!

Ολυμπιακός: Δύο ρεπόρτερ της Γαλατασαράι αναλύουν στο gazzetta.gr τον Γιουνές Μπελχαντά

Μπελχαντά: Η επιμονή του Ολυμπιακού και η κόντρα Τερίμ - διοίκησης στη Γαλατά λόγω της αποχώρησής του

«Ο ατζέντης του Μπελχαντά τον πρότεινε στη Φενέρμπαχτσε»

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις λόγοι που κυνηγά τον Γιουνές Μπελχαντά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα