Ολυμπιακός: Χτύπησε την «πόρτα» του ελεύθερου Μπελχαντά (vids)

Ολυμπιακός: Χτύπησε την «πόρτα» του ελεύθερου Μπελχαντά (vids)

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Χτύπησε την «πόρτα» του ελεύθερου Μπελχαντά (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του Μπελχαντά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατά. Σοβαρό ενδιαφέρον και από Γαλλία (κυρίως Νις) για τον παίκτη.
Είναι εφικτό ο Ολυμπιακός να πυροδοτήσει μία... βόμβα τύπου Μπελχαντά; Θα φανεί στην πορεία, ωστόσο και μόνο που ένας τέτοιου βεληνεκούς παίκτης έχει μιλήσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας έχει την αξία του.
Στα 31 του χρόνια ο Γαλλομαροκινός μεσοεπιθετικός και συμπαίκτης του Ελ Αραμπί στο Μαρόκο έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατά (έμεινε free agent μες στον Μάρτιο) και ήδη απασχολεί τον Ολυμπιακό. Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν ήδη κάνει συζητήσεις με την πλευρά του διεθνούς παίκτη (εδώ και περίπου 20 μέρες) και ότι εκείνος βλέπει ζεστά το πρόζεκτ των Πειραιωτών. Τον παίκτη θέλουν και ομάδες από τη Γαλλία (μία εξ αυτών είναι η Νις).
Ο Μπελχαντά αγωνίζεται σε θέση πίσω από τον φορ αλλά και ακραίος αλλά και πιο πίσω στο κέντρο. Κοινώς παίζει και οκτάρι και δεκάρι αλλά και winger. Είναι παίκτης με θητεία σε Γαλλία, Ουκρανία, Γερμανία με Σάλκε αλλά και τη Γαλατά. Φέτος είχε σεζόν με 28 αγώνες, 8 γκολ και 3 ασίστ. Σε αυτή τη φάση ο Μπεχλαντά δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Το ύψος του συμβολαίου του είναι ένα σημαντικό και δεδομένο εμπόδιο (είχε ένα μεγάλο συμβόλαιο και γενικά τα συμβόλαιά του υπήρξαν μεγάλα) και ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να περιμένει ακόμα για την τελική του απόφαση / απάντηση. Και μόνο το γεγονός πως ο ίδιος πάντως βλέπει θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού και όλα όσα άκουσε έχει τη σημασία του.
Ουσιαστικά ο Μπελχαντά είναι περίπτωση Ελ Αραμπί. Δηλαδή παίκτη που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στη Γαλλία, αν και έχει ρίζες από το Μαρόκο. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μονπελιέ. Στη Μονπελιέ είχε 144 συμμετοχές με 29 γκολ και 19 ασίστ. Στη Γαλατά είχε 131 αγώνες με 22 γκολ και 26 ασίστ, στη Ντιναμό Κιέβου 88 αγώνες με 11 γκολ και 16 ασίστ και στη Νις 36 ματς με 3 γκολ και 7 ασίστ. Στη δε Σάλκε είχε 17 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ. Με την Εθνική του Μαρόκου έχει 50 αγώνες με 5 γκολ.
Στην καριέρα του έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας με Μονπελιέ, 2 πρωταθλήματα στην Ουκρανία με τη Ντιναμό Κιέβου, 2 Κύπελλα Ουκρανίας, δύο πρωταθλήματα Τουρκίας με Γαλατά, ένα Κύπελλο Τουρκίας και ένα τουρκικό Super Cup. Στο παρελθόν έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό όταν ήταν στη Μονπελιέ. Ήταν τη σεζόν 2012-2013 στο Champions League με δύο ήττες των Γάλλων - 2-1 εκτός έδρας και 3-1 εντός - όπου είχε σκοράρει στο 2ο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα