Μπρούμα: Άστοχος και «μοιραίος» με τον ΠΑΟΚ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μπρούμα: Άστοχος και «μοιραίος» με τον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Αρμίντο Μπρούμα θύμισε ξανά την αγωνιστική του αστάθεια στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που είχε και εκείνος μερίδιο συμμετοχής στην ήττα.
Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής δεν είχε και πολλούς παίκτες σε καλή μέρα ενώ... χαράμισε το αρκετά καλό μεσοεπιθετικά α' μέρος του. Ένας από τους παίκτες που υστέρησαν απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ο Πορτογάλος εξτρέμ.
Ένα κακό ματς για τον Αρμίντο Μπρούμα δείγμα της γενικότερης αστάθειάς του φέτος. Δηλαδή μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως με τον Παναθηναϊκό και μετά να έρχεται η εικόνα του στην αναμέτρηση της Τούμπας, όπου ο πειραϊκός σύλλογος έχασε με 2-0.
Ο 26χρονος με τα 26 ματς και τα 6 γκολ με τις 3 ασίστ φέτος στον Ολυμπιακό - όπως έχουμε επισημάνει ξανά - δεδομένα δεν έχει πείσει ότι αξίζει αγορά με ένα ποσό 7 εκατ. ευρώ από τη PSV Αϊντχόφεν. Μία πιθανή λύση θα ήταν ένας νέος δανεισμός ή ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας αλλά σίγουρα όχι αυτή η αγορά.
Ο Μπρούμα έμεινε 60 λεπτά στο γήπεδο απέναντι στον ΠΑΟΚ κάνοντας ένα αρκετά κακό ματς αμυντικά, τακτικά αλλά και μεσοεπιθετικά. Ήταν ένας από τους λόγους που το ματς δεν... πήγε και δεν... τράβηξε για την ομάδα του Μαρτίνς. Ειδικά δε όταν είχε τη δυνατότητα να σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ σε τρεις περιπτώσεις και δεν το έκανε.
Στο 9ο λεπτό είχε μία διπλή προσπάθεια. Στην πρώτη γλίστρησε και έχασε την ισορροπία του και μετά το σουτ του έφυγε έξω. Στη συνέχεια είχε το σουτ του στο δοκάρι στο 20ό λεπτό, που μπορεί κανείς να του δώσει έναν... πόντο για ατυχία. Βέβαια στο σημείο που ήταν είχε μείνει αφύλαχτος και ήταν σε καλή θέση. Άρα και άστοχος και... μοιραίος υπό αυτήν την έννοια. Από εκεί και πέρα ουδέν. Μία εμφάνιση που σίγουρα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες για έναν παίκτη που περνάει από αγωνιστικές... εξετάσεις.
Ο Μαρτίνς γενικότερα τον έχει στηρίξει και του έχει δώσει ευκαιρίες και έχει καλή άποψη για εκείνον αλλά αυτός ο Μπρούμα αποκτήθηκε για βασικός εξτρέμ και αυτό το αγωνιστικό πρόσωπό του στην Τούμπα δεν ήταν ανάλογο ενός τέτοιου παίκτη. Ο Μπρούμα προφανώς και έχει παίκτες να παραδειγματιστεί θετικά μες στην ομάδα των Πειραιωτών όπως τον Γιαν Εμβιλά. Όσο εάν θα τον δούμε ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν στο γήπεδο; Λογικά ναι αλλά θα πρέπει να αντιληφθεί και ο ίδιος πόσο σημαντικό είναι να παρουσιάσει σταθερότητα και να επιδείξει καλά δείγματα γραφής ακόμα και τώρα. Και προφανώς ο Ολυμπιακός είχε διασφαλίσει τον τίτλο πριν το παιχνίδι αυτό όμως αυτή η εξέλιξη δεν δικαιολογεί τέτοιο ματς από τον έμπειρο winger.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα