Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα δεν έδωσε πειστικές αγωνιστικές απαντήσεις με την Άρσεναλ (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα δεν έδωσε πειστικές αγωνιστικές απαντήσεις με την Άρσεναλ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα δεν έδωσε πειστικές αγωνιστικές απαντήσεις με την Άρσεναλ (vid)

bet365

Αγωνιστικά ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν μία αρκετά μεγάλη απογοήτευση στις δύο αναμετρήσεις με την Άρσεναλ και δεν πείθει ότι αξίζει ο Ολυμπιακός να δώσει σχεδόν 7 εκατ. ευρώ για να τον κρατήσει.

Βλέποντας κανείς τη διάθεση και την εικόνα του Μπρούμα στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν σχημάτιζε μία αρκετά καλή εικόνα. Όχι σούπερ αλλά αρκετά καλή. Μία... χαραμάδα ελπίδας πως ο Πορτογάλος θα έβρισκε τον καλό του εαυτό για τα καλά και θα μπορούσε να δώσει ένα πιο καλό... πάτημα στον Ολυμπιακό για να κινηθεί οριστικά για την απόκτησή του.

Ήρθαν τα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ και η εικόνα αυτή άλλαξε άρδην. Για έναν παίκτη της ηλικίας του και τόσο επιρρεπή στους τραυματισμούς ο πήχης είχε ανέβει ψηλά και δεν τον έπιασε. Ο Μπρούμα αποκτήθηκε ως βασικός εξτρέμ. Ήρθε για να πάρει φανέλα βασικού, ωστόσο ούτε την απαιτούμενη διάρκεια είχε και ούτε τα πολλά μεγάλα ματς έχει κάνει στον Ολυμπιακό.

Ο μεγάλος προβληματισμός ήρθε και στο 0-1 του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Μπήκε στο ματς για να δώσει... φρεσκάδα, επιθετική ενέργεια, δημιουργικές βοήθειες και να απειλήσει και δεν έκανε παρά ελάχιστα. Χωρίς καθαρό μυαλό και χωρίς σωστές ενέργειες δεν έδωσε καλές και πειστικές απαντήσεις. Γενικότερα δεν δημιούργησε σωστά, δεν απείλησε ανάλογα και δεν έκανε... ζημιές στην άμυνα της Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός θέλει έναν βαρβάτο winger. Έναν καλό διεμβολιστή, τρελαχατζή, δυνατό αλλά και ικανό να επιφέρει πολλά... ρήγματα στον αντίπαλο. Που να του δίνει σταθερότητα, ασίστ και γκολ. Συνολικά το πρόσημο του Μπρούμα δεν είναι τέτοιο ώστε να ισχυριστεί κανείς πως αξίζει αυτά τα 7 εκατ. ευρώ της ρήτρας από την Αϊντχόφεν. Προφανώς αρνητικό είναι το πρόσημο για τον Ραντζέλοβιτς. Πιθανότατα και ακόμα πιο αρνητικό από τον Αρμίντο Μπρούμα. Έναν Μπρούμα που φέτος σε όλη του τη σεζόν είχε 26 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ. Στον Ολυμπιακό έχει 22 αγώνες με 5 γκολ και 2 ασίστ και χωρίς γκολ ή ασίστ στην Ευρώπη. Μάλιστα επειδή αναφερόμαστε στα ματς με την Άρσεναλ ο Μπρούμα έχει χάσει και σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ματς και ενώ έχει βγει απέναντι στον Λένο. Εν κατακλείδι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έστειλε καλά αγωνιστικά μηνύματα στον Ολυμπιακό και τόσο δυνατά ώστε να τον υποχρεώσει να τον αγοράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα