Ανάλυση Wyscout: Ο Μπρούμα δεν έχασε καμία μονομαχία στο ντέρμπι και δεν είχε καμία αποτυχημένη ντρίμπλα (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Ο Μπρούμα δεν έχασε καμία μονομαχία στο ντέρμπι και δεν είχε καμία αποτυχημένη ντρίμπλα (pics & vids)

bet365

Με 77% ποσοστό επιτυχίας στο σύνολο των ενεργειών του, 4/4 πετυχημένες ντρίμπλες και 6/6 κερδισμένες μονομαχίες ο Αρμίντο Μπρούμα έκανε πιθανώς το κορυφαίο του ματς με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Με τη συμβολή των στοιχείων της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout παρατηρούμε στοιχεία και αριθμούς που δεν τους βλέπαμε σε ανάλογο επίπεδο σε προηγούμενους αγώνες του Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού παίζοντας 30 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε όλα όσα δεν είχαμε δει σε προηγούμενα ματς. Σε μία αγωνιστική περίοδο βέβαια που δεν ήρθε νωρίς στον Ολυμπιακό, δεν έχει κάνει φουλ προετοιμασία και είχε και θέματα ετοιμότητας και τραυματισμών που τον άφησαν πίσω.
Σε τέτοιο σημείο που να αρχίσει να παίρνει τα... πάνω του ή να προσπαθεί περισσότερο κυρίως από τον Δεκέμβριο και μετά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό πιθανώς να έχει κάνει το κορυφαίο φετινό του παιχνίδι με τους πρωταθλητές.
Πηγή Wyscout: Οι κερδισμένες μονομαχίες του Μπρούμα: για την ακρίβεια είχε μόνο κερδισμένες μονομαχίες
Είχε 30/39 ενέργειες στο ματς με ένα ποσοστό επιτυχίας στο 77%. Είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό ματς διότι έχουμε να κάνουμε με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο συντελεστής xGoals του ήταν στο 0.25 και όμως σκόραρε έχοντας 1 σουτ στον στόχο, που ήταν το μόνο που επιχείρησε.
Πηγή Wyscout: Το σύνολο των ενεργειών του Μπρούμα στο ντέρμπι
* Είχε 21/28 πάσες με 75% ακρίβεια, 1/1 μπαλιές, 4/4 ντρίμπλες ενώ δεν έχασε καμία μονομαχία έχοντας 6/6.
Ακόμα και τη μία εναέρια μονομαχία που είχε την κέρδισε και αυτήν. Εάν θέλουμε να πάμε πιο πίσω το μοναδικό παιχνίδι με καλύτερο ποσοστό συνολικών ενεργειών του ήταν το 89% που είχε στο ματς με τον ΟΦΗ, εκεί όπου όμως δεν είχε τέτοιες επιδόσεις ούτε στις ντρίμπλες του αλλά ούτε και στις μονομαχίες του (έχασε 2 στις 5). Και που φυσικά δεν ήταν ένας αγώνας με το ίδιο επίπεδο δυσκολίας.
Πηγή Wyscout: Οι ντρίμπλες του Μπρούμα
Ο φετινός Μπρούμα στον Ολυμπιακό έχει 26 αγώνες στο σύνολο. Σε αυτά τα ματς είχε 6 γκολ αλλά και 3 ασίστ. Γκολ και ασίστ είχε εκτός από το ντέρμπι των αιωνίων στο Φάληρο το βράδυ της Κυριακής και με την ΑΕΛ.
Υπάρχει βέβαια και κάτι άλλο σχετικά με τη φάση του γκολ. Ο Μπρούμα κάνει την επιλογή να τελειώσει μόνος του τη φάση. Πολύ σωστά το κάνει διότι εάν 'έσπαγε' τη μπάλα και οι δύο ελεύθεροι συμπαίκτες του ήταν εκτεθειμένοι. Δείτε πιο κάτω το γκολ και την ασίστ του.
- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα