Ολυμπιακός: Τα βασικά ερωτήματα για το ρόστερ της νέας χρονιάς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα βασικά ερωτήματα για το ρόστερ της νέας χρονιάς

bet365

Προφανώς και υπάρχει ακόμα δρόμος για τον Ολυμπιακό με τα play offs και το Κύπελλο, ωστόσο ήδη υπάρχουν διεργασίες για τη νέα σεζόν και καίρια ερωτήματα για το ρόστερ της ομάδας.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πάντα κοιτάζει το πως βελτιώνει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ του. Με αφορμή το γεγονός ότι έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το κλείσιμο της σεζόν υπάρχουν ήδη κάποια ερωτήματα σε σχέση με τη νέα χρονιά. Έχει το ενδιαφέρον να εστιάσουμε σε συγκεκριμένες θέσεις για τις οποίες μπορεί να έχουμε αλλαγή δεδομένων το καλοκαίρι (δεν πιάνουμε όλες τις θέσεις φυσικά αλλά στα πιο βασικά ζητούμενα).
ΣΤΟΠΕΡ: Ο Ολυμπιακός πήρε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σε μία κίνηση να βάλει εμπειρία και παίκτες με δυνατές αγωνιστικές παραστάσεις στη... φαρέτρα του. Ένας Σωκράτης που έχει ήδη δώσει άκρως θετικά δείγματα. Επίσης ως γνωστόν έδωσε δανεικό τον Παπέ Σισέ τον Γενάρη και έχει στο ρόστερ του και τους Σεμέδο και Μπα. Ουσιαστικά το μεταγραφικό... παιχνίδι θα γίνει με την τριπλέτα Σεμέδο - Μπα - Σισέ και φυσικά θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως ο Αβραάμ θα σταματήσει. Υπάρχει μία αίσθηση πως ο 20χρονος Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, στόπερ που παίζει δανεικός στην Παρτιζάν, θα γυρίσει για να τον δει τουλάχιστον η ομάδα στην προετοιμασία (ως μία έξτρα λύση).
ΧΑΦ: Εδώ υπάρχει το μεγάλο κεφάλαιο του Καμαρά. Ο Μαντί Καμαρά που είναι ένας παίκτης με μεγάλη ζήτηση αλλά και υψηλή τιμή, στα 20 και πλέον εκατομμύρια. Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι πιο... καυτό από ποτέ και ενδεχόμενη αποχώρηση του Μαντί θα φέρει άλλο status και γενικά άλλη συζήτηση για το κέντρο. Ο Αφρικανός χαφ είναι και αυτός που δείχνει να έχει προσελκύσει και το πιο μεγάλο μεταγραφικό ενδιαφέρον από τους άλλους μέσους. Σε αυτό το σκέλος το μέλλον των Πέπε και Τιάγκο Σίλβα είναι μετέωρο. Πιο δύσκολα βέβαια θα δούμε τον Πέπε να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών του χρόνου.
ΟΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Τόσο ο Μπρούμα όσο και ο Ραντζέλοβιτς δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες φέτος. Οπότε το σενάριο αποχώρησης του Μπρούμα (ή να μείνει με άλλο καθεστώς, όχι αγοράς δηλαδή, ως ένας 2ος ακραίος και όχι για βασικός) και του δανεισμού του Σέρβου δεν μπορεί να αποκλειστεί. Συνολικά βέβαια ο πήχης των απαιτήσεων ήταν πιο ψηλά για τον Πορτογάλο διεθνή winger. Ένα άλλο ζητούμενο είναι η επόμενη... μέρα με τον Φορτούνη. Η ανανέωση του Βαλμπουενά θα επηρεάσει και τι ρόλο θα παίξει σε αυτό; Ο Γάλλος δεν θα έχει τον ίδιο ενεργό ρόλο, όμως έχει σημασία το τι διαχείριση θα υπάρχει για εκείνον και γενικότερα οι χρόνοι συμμετοχής του Έλληνα μεσοεπιθετικού - που έχει προσφέρει αισθητά φέτος στην ομάδα και δημιουργικά και επιθετικά - αλλά και το εάν ο ίδιος σκεφτεί κάτι διαφορετικό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα