«Ο Κρμέντσικ ίσως ρίξει την τιμή για τον Τζόλη»

«Ο Κρμέντσικ ίσως ρίξει την τιμή για τον Τζόλη»

Gazzetta team
«Ο Κρμέντσικ ίσως ρίξει την τιμή για τον Τζόλη»

bet365

Στο Βέλγιο επιμένουν πως ο Μίκαελ Κρμέντσικ θα μπορέσει να ανοίξει τον δρόμο στην Κλαμπ Μπριζ, για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τσέχος επιθετικός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από την Βικτόρια Πλζεν αντί 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και ένα χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού. Εως τώρα με τα «ασπρόμαυρα» έχει καταφέρει να σκοράρει 6 τέρματα αλλά και να μοιράσει 2 ασίστ , σε 19 εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις.

Στο Βέλγιο γι' ακόμη μία φορά αναφέρουν το όνομα του Μίκαελ Κρμέντσικ, λέγοντας πως ο 28χρονος φορ δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Κλαμπ Μπριζ, ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, τονίζεται πως οι Βέλγοι περιμένουν το φινάλε της σεζόν, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την υπόθεσή του. Βέβαια, όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Κρμέντσικ χωρίς να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, μιας και πέρυσι δαπάνησαν σχεδόν 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Βικτόρια Πλζεν.

«Ο δρόμος προς την έξοδο ήταν ξεκάθαρος για τον Κρμέντσικ. Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για αυτόν, ακόμη κι η Βικτόρια Πλζεν, από όπου έφυγε πέρυσι, αλλά κατέληξε στον ΠΑΟΚ.

Τον Γενάρη η Μπριζ άρχισε να παρακολουθεί τον Τζόλη, αλλά ο ΠΑΟΚ περιμένει μία… περιουσία για τον παίκτη. Η Μπριζ δεν μπορεί να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Ίσως ο Κρμέντσικ να ρίξει κάπως την τιμή», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Βέλγιο, βάζοντας ξανά στην εξίσωση και το όνομα του Χρήστο Τζόλη, ο οποίος φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπριζ εδώ κι αρκετό διάστημα.

Πάντως από την πλευρά του ο Κρμέντσικ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος και τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα