Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ο μάνατζέρ μου μιλάει με την ομάδα» (vid)

Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ο μάνατζέρ μου μιλάει με την ομάδα» (vid)

Gazzetta team
Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ο μάνατζέρ μου μιλάει με την ομάδα» (vid)

bet365

Ο διεθνής φορ Μίχαελ Κρέμντσικ για άλλη μία φορά έστειλε μήνυμα παραμονής στην ομάδα του ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις του.
Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Τσέχος επιθετικός τόνισε πως ο μάνατζέρ του είναι σε επικοινωνία με τους Θεσσαλονικείς σχετικά με την παραμονή του. Αναλυτικά το τι είπε ο στράικερ του ΠΑΟΚ Μίχαελ Κρμέντσικ:
«Νιώθω καλά. Έπαιξα για 80 λεπτά με το Βέλγιο και έπειτα άλλα 43 λεπτά στο επόμενο. Αισθάνομαι καλά και έτοιμος. Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη. Ξέρω πως είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε όμως μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Ξέρω τι σημαίνουν τα play offs, τα είχα βιώσει και στην Τσεχία. Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη, γνωρίζοντας και τις δυσκολίες που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια.
Νομίζω πως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλύτερα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για τη νίκη και ελπίζω αύριο να βάλουμε τα γκολ και να είμαστε πιο ουσιαστικοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχω πει πως όλη μέρα μιλάω με τον μάνατζέρ μου για το θέμα αυτό. Κάνουμε καλή δουλειά. Ο μάνατζέρ μου μιλάει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο αλλά ελπίζω και θέλω να μείνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα