Ράσταβατς: «Είχαμε πάθος και ποιότητα»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Είχαμε πάθος και ποιότητα»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο ότι οι παίκτες του δεν... παράτησαν το ματς με τον ΠΑΟΚ, παρότι έμειναν πίσω στο σκορ
Στο γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχασε παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, στάθηκε ο Ράσταβατς μετά το 1-1 των Αρκάδων με τον ΠΑΟΚ. «Παλέψαμε για τους τρεις πόντους αλλά οι συνθήκες του παιχνιδιού μας έκαναν να ισοφαρίσουμε σημαντικό για την ομάδα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Με κάνει πολύ χαρούμενο ότι η ομάδα μου έπαιξε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς στη NOVA.
Και συνέχισε. «Είχαμε πάθος ήμασταν και έξυπνοι αλλά είχαμε και ποιότητα. Χωρίς ποιότητα δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίζουμε με την ίδια δύναμη όπως κάναμε μέχρι τώρα. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα