Ολυμπιακός: Ντρέγκερ προς αποχώρηση και ψάξιμο για ακραία μπακ

Ολυμπιακός: Ντρέγκερ προς αποχώρηση και ψάξιμο για ακραία μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ντρέγκερ προς αποχώρηση και ψάξιμο για ακραία μπακ

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τη θέση του εξτρέμ έχει αρχίσει ήδη να βλέπει το τι θα κάνει για του χρόνου για τις θέσεις των ακραίων μπακ με τον Ντρέγκερ - όπως όλα δείχνουν - να πρόκειται να αποχωρήσει.
Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν τον Γενάρη άλλαξε τον βασικό δεξιό του μπακ Ραφίνια με τον Κένι Λαλά και έφερε για βασικό αριστερό μπακ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.
Ωστόσο ενόψει του καλοκαιριού θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές και σε επίπεδο ακραίων μπακ. Και αυτό γιατί ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ (8 ματς με 1 ασίστ φέτος) είναι προς αποχώρηση (δεν έπεισε και δεν αποδείχθηκε επαρκής για το επίπεδο των Πειραιωτών) άρα θα υπάρξει ένας δεξιός μπακ μείον. Επίσης δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι ο Χολέμπας θα συνεχίσει ή θα επιλέξει να σταματήσει αλλά ακόμα και να συνεχίσει πάλι χρειάζεται ένας ακόμα αριστερός μπακ.
Με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει όσο θα ήθελε στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος αλλά η λογική είναι πως αμφότεροι θέλουν τον χρόνο τους και ότι με κανονική προετοιμασία με την ομάδα θα έχουν άλλη εικόνα. Σε επίπεδο ονοματολογίας στο προσκήνιο έχουν έρθει ονόματα όπως των Σάλιακα και Λυκογιάννη. Παίκτες που παρακολουθούνται αλλά δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως είναι πολύ ψηλά στη λίστα για το καλοκαίρι. Όπως και να έχει το προσεχές καλοκαίρι θα έχει... δουλειά και για τους ακραίους μπακ στον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε πως στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει ο δεξιός μπακ Γιάννης Μασούρας (παίζει δανεικός στην Πολωνία) και ο αριστερός μπακ Λεονάρντο Κούτρης (δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Γερμανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα