ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης

bet365

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να μιλήσει με τους παίκτες αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ, για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (04/04) στο ΟΑΚΑ. Συνεχίζει εκτός απροόπτου με Χιμένεθ στον πάγκο.

Μετά την συντριβή της Ένωσης από τον Ολυμπιακό με 5-1 στο ΟΑΚΑ, το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ήταν αβέβαιο.

Σήμερα (05/04) ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μετέβη στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «κιτρινόμαυροι», προκειμένου να μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (04/04) στο ΟΑΚΑ αλλά και για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πως υπάρχει θέμα προπονητή στην Ένωση, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό στον πάγκο της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα