ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με Χιμένεθ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με Χιμένεθ!

bet365

Το βαρύ 1-5 στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό βάζει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση τον Μανόλο Χιμένεθ με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά!

Η απόλυτη απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά τον διασυρμό στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό με 1-5! Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ μάλιστα, μέλη της Original μπροστά από τη φυσούνα σταμάτησαν τους παίκτες και τους τα... έψαλλαν καλώντας τους να βγάλουν τη φανέλα έπειτα από την εικόνα διάλυσης που έδειξαν!

Όπως γίνεται αντιληπτό σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον και ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός, ο οποίος υποστήριζε ότι μετά τη διακοπή η εικόνα της ΑΕΚ θα βελτιωνόταν, έπειτα από αυτή τη συντριβή δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Είναι προφανές ότι αυτή η ταπεινωτική ήττα δεν μπορεί να περάσει έτσι, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα να φεύγει απογοητευμένος από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο!

Τη δεδομένη στιγμή όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοικτά για το μέλλον του Χιμένεθ στην ΑΕΚ και μένει να φανεί τι εξελίξεις θα υπάρξουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα