Ράσταβατς: «Δεν πήραμε ότι μας άξιζε»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Δεν πήραμε ότι μας άξιζε»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των Αρκάδων στο πρώτο ημίχρονο του «Κλεάνθης Βικελίδης»
Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα (4/4) ο Αστέρας Τρίπολης από τον Αρη, ο Μίλαν Ράσταβατς όμως δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του. «Αρχικά το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν ότι δεν σκοράραμε. Σκέφτομαι ότι δεν πήραμε την ανταμοιβή που μας άξιζε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Άρης. Δεν κρατήσαμε την ισορροπία μας. Δεν θυμάμαι κάποιο παιχνίδι απέναντι σε μεγάλες ομάδες που δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία ειδικά στο γκρουπ που βρισκόμαστε και ποιες ομάδες αντιμετωπίζουμε», σχολίασε στη NOVA ο κόουτς των Αρκάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα