Μπόλονι: «Διπλή αξία η νίκη λόγω ελλείψεων και βαθμολογικής σημασίας» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Διπλή αξία η νίκη λόγω ελλείψεων και βαθμολογικής σημασίας» (vid)

bet365

Για διπλή αξία έκανε λόγο ο Λάζλο Μπόλονι, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ και να στέκεται στις ελλείψεις της ομάδας του, αλλά και στην βαθμολογική αξία.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 3-0 του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο με τον Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής: «Είναι μία νίκη διπλής αξίας γιατί παίξαμε με ελλείψεις και ήταν σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είχαμε νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είμαι διπλά ευχαριστημένος και θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου».

Για το αν είναι ο τρόπος που θέλει να παίζει ο Παναθηναϊκός: «Αναπτυχθήκαμε με τα πάνω μας και με τα κάτω μας. Από τη στιγμή που μπορούσαμε να ελέγξουμε το κέντρο και απ’ τη στιγμή που ήμασταν εκεί κυρίαρχοι, μπορέσαμε να κάνουμε καλές επιθέσεις. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι να οργανωθούμε, να φύγουμε γρήγορα και αυτό μας έφερε τη νίκη».

Για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Μου υποβάλλονται αυτές οι ερωτήσεις, αλλά θα σας πω πως δε θα ήθελα να ξέρω τίποτα… Πρέπει να προετοιμαζόμαστε και να παίζουμε καλά. Κοιτάμε να τα πάμε καλά στον επόμενο αγώνα, να κάνουμε καλή εμφάνιση και να έχουμε καλό αγώνα. Το να απαντήσω για να έχω… γαλόνια, δε θα το κάνω. Κοιτάμε να κάνουμε το παν και να πάμε καλά στον επόμενο αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα