Άρης: Περιμένει το CAS, εξοφλήθηκε ο Σιστόν

Άρης: Περιμένει το CAS, εξοφλήθηκε ο Σιστόν

Άρης: Περιμένει το CAS, εξοφλήθηκε ο Σιστόν

bet365

Ο Άρης βρίσκεται εν αναμονή των αποφάσεων του CAS επί των προσφυγών που κατέθεσε ενώ καταβλήθηκε το σύνολο της οφειλής στον Ντιόγκο Σιστόν.

Οι προσφυγές που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αφορούν α) την τιμωρία που της επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA και η οποία προβλέπει την απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους και β) τις αποφάσεις (επίσης) της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA στις υποθέσεις των Ίμπε, Οριόλ στους οποίους επιδίκασε συνολικά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών, έχοντας αυτό κατά νου λειτούργησαν το περασμένο καλοκαίρι αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς με βασικό στόχο να έχουν έτοιμη ομάδα για την ερχόμενη σεζόν. Πιστεύουν όμως ότι στην πρώτη υπόθεση θα εκτιμηθεί ότι δεν έχουν καμία ευθύνη και ότι αυτή ανήκει στην ΕΠΟ και στη δεύτερη ότι οι οφειλές απέναντι σε Ίμπε και Οριόλ αφορούν την παλιά εταιρία.

Στην περίπτωση του Οριόλ Λοθάνο υπάρχει και μια ακόμη ιδιαιτερότητα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός διεκδίκησε και του επιδικάστηκαν χρήματα που προέβλεπε το πολυετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει στον Άρη το 2010, ωστόσο στους «κίτρινους» αγωνίστηκε μία σεζόν (2010-11) και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις Μούρθια (2011-12), Ζεσταφόνι (2012-13) και Ρασίνγκ Σανταντέρ (2013-14).

Στην κατάθεση της προσφυγής για την άρση της τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης για τον Φιορίν Ντουρμισάι, οι «κίτρινοι» είχαν ζητήσει από το CAS να εκδοθεί απόφαση το συντομότερο δυνατό, αίτημα το οποίο εμπεριέχει λογική καθώς θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση ήταν ότι η απόφαση θα εκδοθεί εντός του πρώτου 15νθημέρου του Απρίλη και η νεότερη ότι μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο. Αυτό γνωρίζει τουλάχιστον το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης και οφείλεται στο πλήθος υποθέσεων που έχει να εξετάσει το CAS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο ρεαλιστική είναι η μεταγραφολογία στον Άρη;

Τα 17+5 συμβόλαια, το CAS, το κλίμα ασφάλειας και η ανάγκη επαγρύπνησης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα