Ολυμπιακός: Το τηλεφώνημα του Χασάν στην εθνική Αιγύπτου και το «καλέστε με, είμαι καλά»

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Το τηλεφώνημα του Χασάν στην εθνική Αιγύπτου και το «καλέστε με, είμαι καλά»

bet365

Ο φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, ενημέρωσε τους ανθρώπους της εθνικής του ομάδας πως είναι σε θέση να κληθεί και να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του στο Αλκαζάρ, αλλά εκείνοι προτίμησαν να μην ρισκάρουν με ενδεχόμενη υποτροπή του.

Στις 14 Μαρτίου ο Ολυμπιακός έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στην κανονική διάρκεια της Super League Interwetten, στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Αχμέντ Χασάν έκανε το 0-1 με πέναλτι στο 33', αλλά δύο λεπτά αργότερα ένιωσε ένα τράβηγμα ψηλά στο δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα στα 37' να γίνει αλλαγή. Ο Αιγύπτιος έχασε τη ρεβάνς στο Emirates εναντίον της Άρσεναλ, καθώς και την πρεμιέρα στα play off με τον Αρη στις 21 Μαρτίου.

Στις 25 και 29 Μαρτίου η εθνική Αιγύπτου έδινε αγώνες για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο προπονητής των «φαραώ», Χοσάμ Ελ Μπάντρι, άφησε εκτός αποστολής τον στράικερ του Ολυμπιακού, παρότι ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες στην Αίγυπτο, ενημέρωσε το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και πως είναι σε θέση να κληθεί και να αγωνιστεί.

Ο 28χρονος επικοινώνησε τόσο με τον Μπάντρι όσο και με τον γιατρό της ομοσπονδίας και τους εξήγησε πως είναι «μάχιμος». Ότι μπορεί να τεθεί στη διάθεση της εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Κένυα και Νησιά Κομόρες. Αυτοί, ωστόσο, αποφάσισαν, να μην τον καλέσουν. Ο Χοσάμ Ελ Μπάντρι, πάντως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χασάν, για την επιθυμία του να ενσωματωθεί στην εθνική Αιγύπτου, για τον ζήλο του να δώσει το παρών στις δύο αναμετρήσεις.

Ο 61 ετών προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει με τον φορ των «ερυθρόλευκων» υπό το φόβο ενδεχόμενης υποτροπής στον τραυματισμό του. Οι «φαραώ» εξασφάλισαν πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μετά το 1-1 με την Κένυα και το 4-0 επί των Κομόρων. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και ο Χασάν είναι υγιής, μοιάζει βέβαιο πως θα αποτελέσει μέλος του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα γίνει στο Καμερούν από τις 15 Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει εκπροσωπήσει 26 φορές την Αίγυπτο και έχει βάλει πέντε γκολ. Δεδομένα θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής (4/4, 19.30) κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (31/3) ανέβασε στο Instagram το γκολ που έβαλε στην προπόνηση, μετά την εξαιρετική πάσα του Μπρούμα.

Εφέτος με τον Ολυμπιακό έχει δώσει 28 ματς, έχει σημειώσει 12 γκολ και μετρά τέσσερις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρτίνς: «Ο Μαρινάκης μου έδωσε απόλυτη ελευθερία να έχω ηγετικό ρόλο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα