Παναθηναϊκός: «Μόνη ελπίδα η εκλογή Ζαγοράκη και των τεσσάρων πρωταθλητών του Euro»!

Παναθηναϊκός: «Μόνη ελπίδα η εκλογή Ζαγοράκη και των τεσσάρων πρωταθλητών του Euro»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Μόνη ελπίδα η εκλογή Ζαγοράκη και των τεσσάρων πρωταθλητών του Euro»!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του gazzetta.gr πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ και των τεσσάρων διεθνών στην εκτελεστική επιτροπή.

Το gazzetta.gr παρουσίασε τον «χάρτη» των προτιμήσεων των συλλόγων για τις αυριανές εκλογές στην ΕΠΟ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, φυσικά, έχει η τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί του θέματος, καθώς είναι η πρώτη φορά που το «τριφύλλι» εκφέρει άποψη για το μέλλον της ΕΠΟ. Στο «πράσινο στρατόπεδο» στηρίζουν την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία και των τέσσαρων πρωταθλητών του Euro2004(Παπαδόπουλος, Χαριστέας, Σεϊταρίδης, Καφές) για την εκτελεστική επιτροπή. Παράλληλα, ζητούν να γίνει πράξη η ολιστική μελέτη της UEFA και τονίζει με νόημα πως «οι επαγγελματίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι ερασιτέχνες στο ερασιτεχνικό»!

Η τοποθέτηση του Παναθηναϊκού είναι η εξής:

«Δεν προσδοκούμε απολύτως τίποτα αν δεν εκλεγεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τους άλλους τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει η κυριαρχία και ο έλεγχος των ΕΠΣ από διαφορετικές ομάδες κάθε φορά. Για εμάς εκεί αρχίζει και τελειώνει η διαφθορά. Oι προσδοκίες μας είναι η ΕΠΟ να ακολουθήσει τις επιταγές της ολιστικής μελέτης της UEFA για την ελληνική κυβέρνηση με βασικότερο θέμα τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιτροπής ποδοσφαίρου στην οποία θα συμμετέχουν οι επαγγελματικές ομάδες, οι εκπρόσωποι της διαιτησίας και των ποδοσφαιριστών και θα διοικείται από τεχνοκράτη διευθυντή.

Τα πράγματα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα: Οι επαγγελματίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι ερασιτέχνες στο ερασιτεχνικό.

Η μόνη ελπίδα για να ξεφύγει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο από την διαφθορά είναι η εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη και των άλλων τεσσάρων πρωταθλητών του EURO 2004».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα