Αλγκασίμ Μπα: «Υπέγραψα για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό»

Αλγκασίμ Μπα: «Υπέγραψα για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Σαμόλης
Αλγκασίμ Μπα: «Υπέγραψα για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο 18χρονος κυνηγός από τη Γουϊνέα, Αλγκασίμ Μπα, παραδέχτηκε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό και ότι αυτό θα επισημοποιηθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο επιθετικός από τη Γουϊνέα, Αλγκασίμ Μπα, μίλησε στην ιστοσελίδα FOOT 224 για τη νικηφόρα (1-0) αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας εναντίον του Μάλι, μέσω της οποίας εξασφαλίστηκε πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο 18χρονος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον του και παραδέχτηκε ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι κρυφό. Είμαι στον Ολυμπιακό. Έχω υπογράψει πενταετές συμβόλαιο εδώ. Τα πράγματα θα γίνουν επίσημα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Μέχρι στιγμής, αυτό μπορώ να πω...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλγκασίμ Μπα: Ένα επιθετικό πολυεργαλείο στη... φαρέτρα του Ολυμπιακού (vids)

Ολυμπιακός: Πενταετές το συμβόλαιο του Αλγκασίμ Μπα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα