ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από το φλερτ της Γκλάντμπαχ για τον Τζόλη

ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από το φλερτ της Γκλάντμπαχ για τον Τζόλη

bet365

Στα γερμανικά ΜΜΕ το όνομα του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται αρκετά ψηλά, όπως και στη λίστα της Γκλάντμπαχ, που μετά την Ντόρτμουντ, ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 19χρονο διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Μόνο τυχαία δεν προέκυψαν οι πολλαπλές αναφορές του γερμανικού Τύπου την Τρίτη (24/3) για τον Χρήστο Τζόλη και το ενδιαφέρον που δείχνουν τόσο η Ντόρτμουντ, όσο και η Γκλάντμπαχ για το «golden boy» του ΠΑΟΚ.

Καταρχήν, το όνομα του 19χρονου διεθνή επιθετικού βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα που έχουν καταρτίσει, εδώ και καιρό, ο αθλητικός διευθυντής των «πουλαριών», Μαξ Έμπερλ και ο υπεύθυνος για τις ακαδημίες και τα ταλέντα, Όιγκεν Πολάνσκι.

Από το 2008 ο Εμπερλ είναι ο άνθρωπος που «κόβει και ράβει» στα μεταγραφικά της Γκλάντμπαχ, οπότε είναι λογικό να γνωρίζει πολύ καλά τον Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος για λίγο ακόμα θα βρίσκεται στο πόστο του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στενά το 2015 όταν η Βόλφσμπουργκ (του Ρέμπε) είχε αποκτήσει έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ τον Μαξ Κρούζε από την Γκλάντμπαχ, ενώ υπήρξε διαπραγμάτευση που κράτησε σε διάρκεια, δίχως να ολοκληρωθεί, για τη μεταγραφή του Μαξ Άρνολντ.

Το σίγουρο είναι πως ο Χρήστος Τζόλης θα απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι, όχι μόνο τις δύο γερμανικές ομάδες, αλλά και πολλούς ακόμη ευρωπαϊκούς συλλόγους που τον έχουν τσεκάρει και παρακολουθούν την εκπληκτική πορεία του με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Ένα διάστημα στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του 19χρονου «wonder kid» και το πόσο τον κοστολογούν από την στιγμή που στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Και σίγουρα θα μιλάμε για ένα μεγάλο ποσό, που όμοιο του δε θα έχει φέρει Έλληνας ποδοσφαιριστής στο ταμείο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα