ΠΑΟΚ: Η φήμη του Τζόλη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα! (pic)

ΠΑΟΚ: Η φήμη του Τζόλη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η φήμη του Τζόλη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα! (pic)

bet365

O Χρήστος Τζόλης «αναγκάζει», με τις επιδόσεις του στο χορτάρι, την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλά γι’ αυτόν! Το αφιέρωμα στην Αυστρία για το «wonderkid του ΠΑΟΚ», αποδεικνύει του λόγου το αληθές...

«Το πορτρέτο του κορυφαίου ταλέντου στην Ελλάδα. Χρήστος Τζόλης: Από τον ΠΑΟΚ στην Μπουντεσλίγκα;». Μ’ αυτόν τον τίτλο η αυστριακή έκδοση της ιστοσελίδας «transfermarkt» παρουσιάζει το αφιέρωμα στον 19χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Ο Χρήστος Τζόλης θεωρείται «το παιδί θαύμα» και αυτή την στιγμή είναι ο δεύτερος πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής στην ελληνική Super League 1. Για τον οποίον, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, έχουν δείξει ενδιαφέρον η Κλαμπ Μπριζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπράιτον, ενώ βρίσκεται και στο επίκεντρο ομάδων της Bundesliga. Μια εξ αυτών είναι η Λειψία.

Η κατακόρυφη άνοδο της αξίας του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» (και στην εν λόγω ιστοσελίδα) δεν θα μπορούσαν να περάσει απαρατήρητη, όπως επίσης και τα κατορθώματα του νεαρού επιθετικού στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

H διαδρομή και η μέχρι τώρα καριέρα του 19χρονου ποδοσφαιριστή αρχίζει να απασχολεί και ανθρώπους πέραν των ελληνικών συνόρων. Όπως, επίσης, η φετινή εντυπωσιακή σεζόν που κάνει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Σε διεθνές επίπεδο έκανε μεγάλη αίσθηση χάρη στα τρία γκολ σε τέσσερις αγώνες στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια τα τρία γκολ και οι δύο ασίστ σε πέντε παιχνίδια στο Europa League», σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας δίχως να βάλει κάποιο ποσό ως ρήτρα στο συμβόλαιο του, προκειμένου να μην μπορεί να «σπάσει» από κάποια ομάδα.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Έλληνας εξτρέμ είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου και όπως επισημαίνεται «η πανδημία μόνο καλό έκανε στον Τζόλη, αφού οι αγώνες των τμημάτων υποδομής σταμάτησαν και έτσι πήρε την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα